Saldo Limiitti on osa suomalaista Saldo Finance Oyj:tä

Saldo Finance Oyj

Saldo, jonka lainatuote Saldo Limiitti on, on osa suomalaista Saldo Finance Oyj:tä, joka kuuluu Tact Group konserniin. Lisää Tact Groupista voit lukea konsernimme sivuilta.

Saldo Finance Oyj on perustettu jo vuonna 2006, mistä saakka se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla periaatteensa mukaisesti tarjoamalla lainaa suomalaiseen arkeen. Tavoitteenamme on toimia luotettavana arjen rahoitusratkaisujen tuottajana tilanteissa, joissa arjen, miksei juhlankin, käänteet ja menot kaipaavat joustavaa vararahastoa.

Arvojemme mukaisesti noudatamme hyvää suomalaista luotonmyöntötapaa, luotamme asiakkaisiimme ja haluamme että asiakkaamme luottavat meihin. Tästä syystä tarkistamme asiakkaidemme tiedot lainahakuprosessissa aina tarkasti ja myönnämme lainaa vain taloudestaan huolehtiville ja luotettaville hakijoille. Kukin asiakkaamme saa meiltä omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivan lainan ja lainatarjouksen.

Saldo Limiitti - Sinä päätät lainasi käytöstä

Meille on tärkeää, että sinä asiakkaanamme saat itse päättää lainasi käytöstä. Voit itse määrittää millaisissa erissä lainaa nostat ja milloin lainaa nostat. Lainapalvelumme on sinulle aina avoinna. Olemme palvelleet jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa. Tavoitteenamme on kehittää tuotteitamme jatkuvasti entistä asiakasystävällisemmiksi ja palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa!