Limiittiluotto on osa suomalaista Tact Finance Oy:tä

Tact Finance Oy

Limiittiluoton myöntää suomalainen Tact Finance Oy:tä, joka kuuluu Tact Group konserniin.

Tact Finance Oy on perustettu jo vuonna 2006, mistä saakka se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla periaatteensa mukaisesti tarjoamalla lainaa suomalaiseen arkeen. Tavoitteenamme on toimia luotettavana arjen rahoitusratkaisujen tuottajana tilanteissa, joissa arjen, miksei juhlankin, käänteet ja menot kaipaavat joustavaa vararahastoa.

Arvojemme mukaisesti noudatamme hyvää suomalaista luotonmyöntötapaa, luotamme asiakkaisiimme ja haluamme että asiakkaamme luottavat meihin. Tästä syystä tarkistamme asiakkaidemme tiedot lainahakuprosessissa aina tarkasti ja myönnämme lainaa vain taloudestaan huolehtiville ja luotettaville hakijoille. Kukin asiakkaamme saa meiltä omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivan lainan ja lainatarjouksen.

Limiittiluotto - Sinä päätät lainasi käytöstä

Meille on tärkeää, että sinä asiakkaanamme saat itse päättää lainasi käytöstä. Voit itse määrittää millaisissa erissä lainaa nostat ja milloin lainaa nostat. Lainapalvelumme on sinulle aina avoinna. Olemme palvelleet jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa. Tavoitteenamme on kehittää tuotteitamme jatkuvasti entistä asiakasystävällisemmiksi ja palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa!