TACT FINANCE OYJ

Limiitti.fi on turvallinen ja luotettava suomalainen arkipäivän rahoitusratkaisuja tarjoava lainapalvelu, joka kuuluu vuonna 2006 Suomessa perustettuun Tact Finance Oyj: hin. Tähän päivään mennessä olemme palvelleet jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta heidän päivittäisissä raha-asioissaan.

Palveluumme tutustuminen on tehty joustavaksi ja turvalliseksi. Kaikille uusille asiakkaillemme tarjoamme ensimmäisen rahanoston aina 500 euroon asti täysin kuluitta ja kaikilla lainasopimuksillamme on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme entistä asiakasystävällisemmiksi. Viimeisin tuoteuudistuksemme on monipuolisten lisäpalveluiden kehittäminen sekä Joustolasku-palvelun lanseeraaminen.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo kaikkia asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Tact Finance Oy on muuttunut Tact Finance Oyj: ksi

Tact Finance Oy on 6.11.2015 muuttunut julkiseksi osakeyhtiöksi. Yrityksemme toiminnassa tämä ei tarkoita toiminnallisia muutoksia, vaan jatkamme edelleen luotettavana ja asiakasytävällisenä suomalaisia kuluttajia palvelevana rahoitusyrityksenä.

Julkisena osayhtiönä Tact Finance Oyj on entistä turvallisempi luottokumppani, sillä asiakkaan kannalta uusi yritysmuoto lisää yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Uusien sijoittajien myötä viranomaisvalvonta lisääntyy, mutta samalla yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia ja joustavampia palveluita.

Tact Group

Tact Group toimii on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla. Olemme palvelleet yli 400 000 asiakasta, joille voimme tarjota lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Turussa sijaitsevan operatiivisen päätoimipaikan lisäksi toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Varsovassa sekä Luxemburgissa.

 

 

PALJONKO HALUAT NOSTAA LUOTOLTASI?


100€
2000€
TAI

KERTAMAKSU

92€


  • Korko 0%
  • Nostokulu 300
  • Maksat vain siitä mitä nostat
  • Maksuaikaa jopa 45 päivää
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
TAI

ERÄMAKSU

92€ /kk


  • Korko 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka
  • Nostokulu 300
  • Jatkuva luotto
  • Selkeät ja edulliset kuukausierät, 2000 € lainalimiitin erä aina 50-250 €
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.