limiitti_hero_4.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Pikalaina jää joustavamman lainan jalkoihin

Unohda pikalainat, valitse edullisempi ja joustavampi SaldoLimiitti!

Pikalaina poistui markkinoilta lakiuudistuksen myötä vuonna 2013, mutta sen tilalle tuli uusi joustavampi ja edullisempi lainapalvelu. Perinteisen pikalainan sijaan voit avata oman SaldoLimiitin, jolta voit nostaa rahaa sitä mukaan kuin sitä tarvitset. SaldoLimiittiä käytät kuin käyttäisit luottokorttiasi ja nostat omalle pankkitilillesi rahaa juuri sellaisissa erissä kuin sinulle sopii.

Tarvitset aikaa vain yhteen lainahakemukseen, jolla saat joustavan 2000 € lainan käyttöösi 24/7 vuoden jokaisena päivänä! Sinun ei tarvitse enää hakea pikalainaa useasta eri paikasta ja tehdä useita erillisiä pikalainahakemuksia. Kun sinulla on SaldoLimiitti, voit lähettää tekstiviestin tai kirjautua MySaldoon ja siirtää tarvittavan summan parilla napautuksella. SaldoLimiitti toimii missä vain ja millä laitteella vain, joten voit nostaa rahaa vaikka reissussa tai kauppajonossa.

Hae pikalainaa joustavampi 2000 € SaldoLimiitti!

Hae lainaa

Edullisempi kuin pikalaina

Jatkuva laina eli SaldoLimiitti on edullisempi kuin vanhat pikalainat. Markkinoiden sääntely tiukentui huomattavasti uuden pikalainaa koskevan lain myötä, joten muun muassa korkokatto rajoittaa lainaa koskevia kuluja. Pikalainamarkkinat ovat korvautuneet turvallisemmilla ja kuluttajalle edullisemmilla pitkäaikaisilla lainoilla, kun lainahinnat ovat tarkoin säänneltyjä ja jokaisen alalla toimivan on niitä noudatettava.

Korostamme kaikkien lainojemme hinnoittelussa läpinäkyvyyttä ja lainoille asetettuja sääntelyjä. SaldoLimiitti toimii tukena ja turvana tavallisessa arjessa, jossa rahan tarve saattaa yllättää tai jossa aina välillä tarvitaan hiukan joustoa. Kun tarvitset lainaa nopeasti, voit aina turvautua pikalainan sijaan SaldoLimiittiin ja nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä. Tekstiviestillä tehty nosto siirretään tilillesi aina muutamassa minuutissa.

Parempi kuin pikalaina

Saat päätöksen 2000 € lainasta, kun haet SaldoLimiittiä, mutta älä hämmenny. Sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa tilillesi heti. Uusia nostoja voit tehdä koska vain, missä vain ja voit aina nostaa juuri sinulle sopivan summan.

Kun sinulla on SaldoLimiitti, voit tehdä yksittäisiä rahanostoja silloin tällöin. Voit jättää myös sen turvarahastoksi ja ottaa käyttöösi tiukan paikan tullen, sinä päätät. Kun lainasi koko saldo on 0 €, ei se aiheuta sinulle lainkaan kuluja.

Voit myös maksaa kaikki nostosi kohtuullisissa kuukausierissä, emme velvoita maksamaan kaikkia nostojasi kerralla. Tyypillisen 2000 € SaldoLimiitin kuukausierä on 49 – 99 €.