Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Pikalaina jää Limiitin jalkoihin

Unohda pikalaina, valitse edullisempi ja joustavampi Limiitti!

Pikalaina poistui markkinoilta lakiuudistuksen myötä vuonna 2013, mutta sen tilalle tuli uusi joustavampi ja edullisempi lainapalvelu. Perinteisen pikalainan sijaan voit avata oman Limiitti-lainan, jolta voit nostaa rahaa sitä mukaan kuin sitä tarvitset. Limiittiä käytät kuin käyttäisit luottokorttiasi ja nostat omalle pankkitilillesi rahaa juuri sellaisissa erissä kuin sinulle sopii.

Tarvitset aikaa vain yhteen lainahakemukseen, jolla saat joustavan 500 - 2000 € lainatilin omaan käyttöösi 24/7 vuoden jokaisena päivänä! Sinun ei tarvitse enää hakea pikalainaa useasta eri paikasta ja tehdä useita erillisiä pikalainahakemuksia, vaan kun sinulla on Limiitti, voit lähettää tekstiviestin tai kirjautua MySaldoon ja siirtää tarvittavan summan parilla napautuksella. Limiitti toimii missä vain ja millä laitteella vain, joten voit nostaa rahaa reisussa, kauppajonossa tai vaikka piknikillä.

Hae pikalainaa joustavampi 500 - 2000 € Limiitti!

Hae lainaa

Edullisempi kuin pikalaina

Jatkuva lainatili eli Limiitti on edullisempi kuin vanha pikalaina. Markkinoiden sääntely tiukentui huomattavasti uuden pikalainaa koskevan lain myötä, joten muun muassa korkokatto rajoittaa lainaa koskevia kuluja. Pikalainamarkkinat ovat korvautuneet turvallisemmilla ja kuluttajalle edullisemmilla pitkäaikaisilla lainatileillä, kun lainahinnat ovat tarkoin säänneltyjä ja jokaisen alalla toimivan on niitä noudatettava.

Myös Limiitti noudattaa hinnoissaan läpinäkyvyyttä ja lainoille asetettuja sääntelyjä. Limiitti toimii tukena ja turvana tavallisessa arjessa, jossa rahan tarve saattaa yllättää tai jossa aina välillä tarvitaan hiukan joustoa. Kun tarvitset lainaa nopeasti, voit aina turvautua pikalainan sijaan Limiittiisi ja nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä. Tekstiviestillä tehty nosto siirretään tilillesi aina muutamassa minuutissa.

Parempi kuin pikalaina

Saat päätöksen 500 € tai 2000 € lainasta, kun haet Limiittiä, mutta älä hämmenny. Sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa tilillesi heti. Voit käyttää hyväksesi uuden asiakkaan edun ja nostaa ensimmäisenä nostonasi 100 - 1000 €, jolloin saat nostosi ilman nostokulua. Uusia nostoja voit tehdä koska vain, missä vain ja voit aina nostaa juuri sinulle sopivan summan. Aloita hakemus kuitenkin etusivulta valitsemalla lainalaskurista sinulle sopiva lainasumma.

Kun sinulla on Limiitti, voit tehdä yksittäisiä rahanostoja silloin tällöin. Voit jättää myös sen turvarahastoksi ja ottaa käyttöösi tiukan paikan tullen, sinä päätät. Kun Limiittisi saldo on 0 €, ei se aiheuta sinulle lainkaan kuluja.

Voit myös maksaa kaikki nostosi kohtuullisissa kuukausierissä, emme velvoita maksamaan kaikkia nostojasi kerralla. Tyypillisen 2000 € Limiitin kuukausierä on 49 - 199 €.