Tietoa Limiitistä

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 33 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jopa 2 000 euron jatkuva luotto, jonka korko on 19,9 %, todellinen vuosikorko (APR) 29,6%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottoehdot.

Tietoa limiittiluotosta

Limiittiluotto sopii sinulle, joka haluat joustavuutta raha-asioihisi ja päättää itse lainasi määrän sekä takaisinmaksun aikataulusta. Täytä lainahakemus sivuillamme ja saat lainapäätöksen heti.

Limiittiluotto on jatkuvaluonteinen laina, jolta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan pienissä erissä tai vaikka koko lainan kerralla. Hakiessasi lainaa sinulle voidaan myöntään 2000 € luottoraja, jolta nostot tehdään MySaldossa. Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti, kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainapäätöksen. Uuden noston voit tehdä samantien, huomenna tai vaikka parin viikon päästä, aina tarpeesi mukaan.

Takaisinmaksun voit suorittaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan joko kaiken kerralla tai kuukausierissä. Sinä päätät! Kuukausieräsi määrä riippuu aina nostetun lainan määrästä, luottorajastasi sekä henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi. Meiltä saat aina juuri sinulle sopivan henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi.

Rahoitusmarkkinoilla on monenlaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää limiittiluotosta sekä Kulutusluotosta