Hae lainaa - ota käyttöön limiittiluotto

Lainat myöntää Saldo Bank

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Hae lainaa 24/7 missä ja milloin vain!

Limiitti-lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii, lainapalvelumme on aina avoinna. Tarvitset vain pankkitunnuksesi ja hetken aikaa. Perinteiseltä paperisodalta vältyt, sillä ylimääräisiä palkka- tai tulotositteita sinun ei tarvitse meille lähettää.

Lainapäätöksen saatuasi voit tehdä nostoja kirjautumalla verkkopalveluun. Ensimmäinen nostosi voidaan halutessasi maksaa heti tilillesi.

Lainaa tarpeesi mukaan

Tarvitsit sitten pienen tai isomman lainan, voit saada avun meiltä. Joustavalta luottorajaltasi voit tehdä rahanostoja sinulle sopivissa erissä ja milloin vain. Saat meiltä tarjouksen jopa 2000 € luottorajasta, joka on aina käytettävissäsi.

Meiltä voit saada lainaa heti tilille, sillä palvelumme ei ole sidottu virka-aikoihin. Voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kun paras hetki päivästä löytyy. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse liittää tulo- tai palkkatositteita eikä odottaa odottaa päätöstä. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi, vaikka täyttäisit sen illalla tai viikonloppuna.

Limiittiluottoa haettuasi se on aina käytettävissäsi ja nostoja voit tehdä vapaasti koska vain, missä vain, aina omaan luottorajaasi saakka. Luottorajasi on 2000 €, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa heti tilillesi. Voit tehdä pieniä nostoja aina tarpeen tullen ja nostaa rahaa juuri sinulle sopivissa erissä.

Lainapäätös heti

Saat lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi saat halutessasi myös rahat tilillesi viipymättä lähes aina.

Tee nostoja joustavasti 24/7

Verkkopalvelu on aina avoinna, joten lainahakemuksen voit täyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Kun sinulla on käytössäsi limiittiluotto, voit myös tehdä nostoja milloin vain, missä vain.

Ei kiinteää maksuaikaa

Limiittiä ei tarvitse maksaa takaisin kiinteässä maksuajassa. Maksamasi lainan lyhennykset palaavat aina uudelleen käyttöösi luottorajalle.

Hae limiittiluottoa 2000€ asti