Limiittiluotto heti tilillesi!

Limiittiluotto on luottoraja 2000€ asti.

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Luottoraja jopa 2000 €
Kuukausierä alk. 49 €

Lainat myöntää Saldo Bank

Limiittiluotto toimii kuin luottokortti

Limiittiluotto sopii sinulle, joka haluat käyttöösi pikalainat joustavasti. Limiittiluottoa voit nostaa tilillesi juuri sinulle sopivissa erissä oman luottorajasi puitteissa. Oli rahan tarpeesi iso tai pieni, kertaluonteinen tai silloin tällöin toistuva, apu löytyy joustavasta limiittiluotostamme. Kun haet limiittiä, sinulle voidaan myöntää 2 000 € luottoraja, jolta voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Voit nostaa koko sinulle myönnetyn limiitin kerralla tilillesi tai voit tehdä pienempiä nostoja silloin tällöin, aina kun tarve vaatii. Sen sijaan että hakisit pieniä pikalainoja sieltä täältä eri lainanmyöntäjiltä ja erilaisin lainaehdoin, voit tehdä samat pienet rahanostot omalta limiittiluotoltasi. Kun lainanmyöntäjiä on vain yksi, on laskujakin vain yksi maksettavanasi.

Limiittiluotto on käytettävissäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä, ensimmäisen noston jälkeen. Et siis jää tyhjän päälle, vaikka rahan tarve iskisi keskellä yötä. Toki lainaa ei yöllä kannata nostaa, mutta hätä ei aina tule kello kaulassa. Esimerkiksi kipeän lapsen kanssa saatat joutua lääkäriin milloin vain ja silloin voit lääkärimaksuun saada avun limiittiluotolta.

Näin haet limiittiluottoa

Valitse lainasumma 300 - 2000€

Valitse lainasumma, jonka tarvitset heti.

Täytä lainahakemus

Täytä verkkohakemus helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen kestää vain 3 minuuttia.

3 minuuttia
Rahat tilille halutessasi heti

Ensimmäisen noston luottotililtäsi saat käyttöösi heti.

Joustava limiittiluotto

Limiittiluoton paras ominaisuus on se, että sen käytöstä päätät sinä. Esimerkiksi kertalaina maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan ja joudut ehkä ottamaan suuremman lainan kuin tarvitsisit tai haluaisit. Limiittiluotto sen sijaan toimii kuin luottokortti, voit nostaa sitä vaikka yhden ostoksen hinnan verran kerrallaan.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, voit aina nostaa limiittiluottoa heti tilillesi, rahat ovat tililläsi viimeistään 15 minuutin sisällä nostostasi. Et jää pulaan tiukoissa ja yllättävissä tilanteissakaan! Ensinostot siirretään lain mukaan tilille vain kello 7-23.

Myös takaisinmaksusta päätät sinä. Limiittiluoton perusperiaatteena on osamaksu, voit maksaa tehdyt nostot pienemmissä erissä takaisin. Laina ei eräänny yhdellä suurella laskulla maksettavaksesi, mutta voit maksaa kaiken kerralla. Osamaksu antaa mahdollisuuden jakaa suuri investointi pidemmälle maksuajalle ja pienempiin summiin.

Limiittiluottoa välittää suomalainen Tact Finance Oy ja joustavaa luottoa voit käyttää kuin luottokorttiasi. Omalta luottorajaltasi voit tehdä rahanostoja omaan tahtiisi ja oman tarpeesi mukaan! Nosta kerralla koko laina heti tilillesi tai vaikka 100 € kerrallaan. Ensinoston on oltava vähintään 300€, tämän jälkeen miniminosto on 50€.