Lainaa heti tilille 24h Saldolta

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 33 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jopa 2 000 euron jatkuva luotto, jonka korko on 19,9 %, todellinen vuosikorko (APR) 29,6%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottoehdot.

Hae lainaa heti juuri sinulle sopivaan aikaan!

Vastuullisena lainanmyöntäjänä suosittelemme, että lainanhaku ja lainan nostaminen tehdään harkiten ja todelliseen tarpeeseen. Haluamme kuitenkin tarjota joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua, joka toimii tukena ja turvana aivan kaikissa tilanteissa ja mihin kellonaikaan tahansa. Limiittiluotto on apuna jopa keskellä yötä, jos ehdoton rahantarve iskee vaikka yllättäen ja kun sinulla on jo olemassa oleva limiitti-lainasopimus 2000 € jatkuvaluonteisesta lainasta.

Meiltä voit saada lainaa heti tilille, sillä palvelumme ei ole sidottu virka-aikoihin. Voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kun paras hetki päivästä löytyy. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse liittää tulo- tai palkkatositteita eikä odottaa odottaa päätöstä. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi, vaikka täyttäisit sen illalla tai viikonloppuna.

Limiittiä haettuasi se on aina käytettävissäsi ja nostoja voit tehdä vapaasti koska vain, missä vain, aina omaan luottorajaasi saakka. Luottorajasi on 2000 €, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa heti tilillesi. Voit tehdä pieniä nostoja aina tarpeen tullen ja nostaa rahaa juuri sinulle sopivissa erissä.

Nosta laina heti tilille

Voimme siirtää halutessasi ensimmäisen noston lainaa heti tilille lainahakemuksen yhteydessä.

Jatkossa voit saada lainaa nopeasti tilille 24 h vuorokaudessa oman tarpeesi mukaan. Voit tehdä uusia nostoja MySaldossa.

Voit maksaa lainaasi kuukausierissä tai koko lainan kerralla. Tyypillisen 2000 € suuruisen lainan kuukausierä on 49 – 99 € riippuen lainasi kokonaismäärästä. Minimilyhennys on 15 % lainan kokonaismäärästä, mutta kuitenkin vähintään 49 € ja tyypillisimmillään enintään 99 €.

Voit aina maksaa kuukausilyhennystä suuremman määrän ja lyhentää lainaasi nopeammin. Samalla kun maksat lainaasi takaisin, vapautuu sinulle uutta nostettavissa olevaa nostovaraa. Limiitti siis palaa aina käyttöösi, kun maksat lainaa takaisin