Lainaa heti tilille 24h

Lainat myöntää Saldo Bank

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Hae lainaa heti juuri sinulle sopivaan aikaan!

Vastuullisena lainanvälittäjänä suosittelemme, että lainanhaku ja lainan nostaminen tehdään harkiten ja todelliseen tarpeeseen. Haluamme kuitenkin tarjota joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua, joka toimii tukena ja turvana aivan kaikissa tilanteissa ja mihin kellonaikaan tahansa. Limiittiluotto on apuna jopa keskellä yötä, jos ehdoton rahantarve iskee vaikka yllättäen ja kun sinulla on jo olemassa oleva limiitti-lainasopimus 2000 € jatkuvaluonteisesta lainasta.

Meiltä voit saada lainaa heti tilille, sillä palvelumme ei ole sidottu virka-aikoihin. Voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kun paras hetki päivästä löytyy. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse liittää tulo- tai palkkatositteita eikä odottaa odottaa päätöstä. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi, vaikka täyttäisit sen illalla tai viikonloppuna. Useimmiten lainasi maksetaan 15 minuutin sisällä tilillesi. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Limiittiä haettuasi se on aina käytettävissäsi ja nostoja voit tehdä vapaasti koska vain, missä vain, aina omaan luottorajaasi saakka. Luottorajasi on 2000 €, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa heti tilillesi. Voit tehdä pieniä nostoja aina tarpeen tullen ja nostaa rahaa juuri sinulle sopivissa erissä.

Nosta laina heti tilille

Ensimmäisen nosto luotoltasi siirretään heti tilille lainahakemuksen yhteydessä. Mikäli laina on myönnetty kello 23 jälkeen yöllä, rahat siirretään lain mukaisesti tilillesi seuraavana päivänä kello 7:n jälkeen.

Jatkossa voit saada lainaa nopeasti tilille 24 h vuorokaudessa oman tarpeesi mukaan ilman uusien lainahakemuksien täyttämistä.

Voit maksaa lainaasi kuukausierissä tai koko lainan kerralla. Tyypillisen 2000 € suuruisen lainan kuukausierä on 49 – 99 € riippuen lainasi kokonaismäärästä. Minimilyhennys on 15 % lainan kokonaismäärästä, mutta kuitenkin vähintään 49 € ja tyypillisimmillään enintään 99 €.

Voit aina maksaa kuukausilyhennystä suuremman määrän ja lyhentää lainaasi nopeammin. Samalla kun maksat lainaasi takaisin, vapautuu sinulle uutta nostettavissa olevaa nostovaraa. Limiitti siis palaa aina käyttöösi, kun maksat lainaa takaisin