Limiitiltä saat kulutusluottoa jopa 2000€ asti.

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Luottoraja jopa 2000 €
Kuukausierä alk. 49 €

Lainat myöntää Saldo Bank

Kulutusluotto joustavaan arkeen

Kulutusluotto myönnetään nimensä mukaisesti kulutusta varten. Toisin kuin esimerkiksi autolaina, asuntolaina tai opintolaina, lainanottajan ei tarvitse korvamerkitä lainaa, vaan se voidaan käyttää mihin tahansa suurempaan tai pienempään hankintaan tai muuhun arkiseen käyttöön.

Kulutusluotto on yleensä muutaman tuhannen euron suuruinen laina, jonka laina-aika on alle viisi vuotta ja tavallisesti se on myös vakuudeton. Pankit saattavat joissakin tapauksissa vaatia vakuuden tai takaajia myös kulutusluottoa myönnettäessä.

Vaikka limiittilaina on luonteeltaan jatkuva laina ja se myönnetään sinulle luottorajana, voit nostaa sen kerralla tilillesi kokonaisuudessaan. Kun haet luottoa, sinulle voidaan myöntää 2 000 € suuruinen lainan, jonka voit joustavasti nostaa tilillesi kokonaisuudessaan, vaikka heti lainapäätöksen saatuasi. Voit myös tehdä pienempiä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Mikäli tarvitset suuremman kulutusluoton, tarjoamme myös 1000 - 10 000 € suuruista kertalainaa.

Näin haet lainaa

Valitse lainasumma

Valitse lainasumma, jonka tarvitset juuri nyt.

Täytä hakemus

Täytä verkkohakemus helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen kestää vain 3 minuuttia.

3 minuuttia
Rahat tilille

Ensimmäisen noston luottotililtäsi saat käyttöösi heti.

Hae kulutusluotto Limiitiltä

Täytä lainahakemuksemme koska vain ja missä vain, voit saada kulutusluottoa heti tilillesi! Lainapalvelumme on aina avoinna ja meiltä saat lainan, joka on myös aina käytettävissäsi.

Hae kulutusluottosi meiltä!

Valitse joustoluotto ja voit aina itse päättää nostamasi summan määrän, voit nostaa joko koko lainan kerralla tai pienemmissä erissä vaikka remontin edetessä! Takaisinmaksun voit hoitaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan osamaksuna tai kaiken kerralla. Täytä lainahakemus ja sinulle voidaan myöntää 2000 € laina. Voit halutessasi saada kulutusluottoa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi.

Kulutusluotto lyhyesti:

  • Usein muutaman tuhannen euron suuruinen laina
  • Edullinen korko verrattuna pikalainaan
  • Lyhyt laina-aika, alle 5 vuotta
  • Laina voidaan myöntää ilman vakuutta tai takausta
  • Myönnetään nimensä mukaisesti kulutukseen (ei esim. autolaina tai asuntolaina)

Tiesithän että:

Kulutusluottoja myöntävät pankit sekä rahoituslaitokset, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Suomen Aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin. Tähän rekisteriin pääsevät vain ne rahoitusalan yritykset ja lainanmyöntäjät, jotka noudattavat hyvään luotonmyöntötapaa.

Hae kulutusluottoa 300 - 2000€