Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Limiittiluotto toimii kuin luottokortti

Saat lainaa heti tilillesi!

Limiittiluotto sopii sinulle, joka haluat käyttöösi joustavan pikalainan. Limiittiluottoa voit nostaa tilillesi juuri sinulle sopivissa erissä oman luottorajasi puitteissa. Oli rahan tarpeesi iso tai pieni, kertaluonteinen tai silloin tällöin toistuva, apu löytyy joustavasta lainastamme. Kun haet limiittiluottoa, sinulle voidaan myöntää 500 € tai 2 000 € luottoraja, jolta voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Voit nostaa koko sinulle myönnetyn limiitin kerralla tilillesi tai voit tehdä pienempiä nostoja silloin tällöin, aina kun tarve vaatii. Sen sijaan että hakisit pieniä pikalainoja sieltä täältä eri lainanmyöntäjiltä ja erilaisin lainaehdoin, voit tehdä samat pienet rahanostot omalta Limiittiluotoltasi. Kun lainanmyöntäjiä on vain yksi, on laskujakin vain yksi maksettavanasi.

Limiittiluotto on käytettävissäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja olet jo käyttänyt Limiittiäsi. Et siis jää tyhjän päälle, vaikka rahan tarve iskisi keskellä yötä. Toki lainaa ei yöllä kannata nostaa, mutta hätä ei aina tule kello kaulassa. Esimerkiksi kipeän lapsen kanssa saatat joutua lääkäriin milloin vain ja silloin voit lääkärimaksuun saada avun Limiittiluotolta.

Limiittiluotto toimii kuin luottokortti

Limiittiluoton paras ominaisuus on se, että sen käytöstä päätät sinä. Esimerkiksi kertalaina maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan kertaheitolla ja joudut ehkä ottamaan suuremman lainan kuin tarvitsisit tai haluaisit. Se toimii kuin luottokorttisi, voit nostaa sitä vaikka yhden ostoksen hinnan verran kerrallaan.

Halutessasi voit aina nostaa Limiittiluottoa heti tilillesi, mikä tarkoittaa että rahat ovat tililläsi viimeistään 15 minuutin sisällä nostostasi. Et jää pulaan tiukoissa ja yllättävissä tilanteissakaan!

Myös takaisinmaksusta päätät sinä. Limiittiluoton perusperiaatteena on osamaksu, voit maksaa tehdyt nostot pienemmissä erissä takaisin. Laina ei eräänny yhdellä suurella laskulla maksettavaksesi, mutta voit maksaa kaiken kerralla. Osamaksu antaa mahdollisuuden jakaa suuri investointi pidemmälle maksuajalle ja pienempiin summiin.

Miten limiittiluotto toimii?

Miten limiittiluotto eli Saldon joustoluotto sitten oikein toimii? Klikkaa alla näkyvää selitysvideota ja avaa oma luottotilisi jo tänään!

Hae meiltä joustava Limiittiluotto!

Hae lainaa

Miksi valita Limiittiluotto:

Limiittiluotto on edullinen ja näppärä vaihtoehto, kun vaadit rahoitusratkaisuiltasi joustavuutta ja nopeutta.

  • Edullisempi kuin pikalaina
  • Joustavampi kuin kertalaina
  • Mahdollisuus nostaa rahaa tarpeen mukaan
  • Saat lainaa heti tilillesi
  • Joustava takaisinmaksu osamaksulla
  • Käytettävissäsi aina 24/7 ja 365 päivää vuodessa

Hae lainasi meiltä!

Limiitti on suomalaisen Tact Finance Oyj joustava limiittiluotto, jota voit käyttää kuin luottokorttiasi. Omalta Limiittiluotoltasi voit tehdä rahanostoja omaan tahtiisi ja oman tarpeesi mukaan! Nosta kerralla koko Limiittiluotto heti tilillesi tai vaikka 100 € kerrallaan.

Joustavuutta saat myös monipuolisista lisäpalveluistamme. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää palveluistamme ja auttaa sinua lainanhaussa joka päivä. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi.