limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Limiittiluotto toimii kuin luottokortti

SaldoLimiitti heti tilillesi!

Limiittiluotto sopii sinulle, joka haluat käyttöösi pikalainat joustavasti. Limiittiluottoa voit nostaa tilillesi juuri sinulle sopivissa erissä oman luottorajasi puitteissa. Oli rahan tarpeesi iso tai pieni, kertaluonteinen tai silloin tällöin toistuva, apu löytyy joustavasta SaldoLimiitistämme. Kun haet SaldoLimiittiä, sinulle voidaan myöntää 2 000 € luottoraja, jolta voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Voit nostaa koko sinulle myönnetyn limiitin kerralla tilillesi tai voit tehdä pienempiä nostoja silloin tällöin, aina kun tarve vaatii. Sen sijaan että hakisit pieniä pikalainoja sieltä täältä eri lainanmyöntäjiltä ja erilaisin lainaehdoin, voit tehdä samat pienet rahanostot omalta limiittiluotoltasi. Kun lainanmyöntäjiä on vain yksi, on laskujakin vain yksi maksettavanasi.

Limiittiluotto on käytettävissäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja olet jo käyttänyt SaldoLimiittiäsi. Et siis jää tyhjän päälle, vaikka rahan tarve iskisi keskellä yötä. Toki lainaa ei yöllä kannata nostaa, mutta hätä ei aina tule kello kaulassa. Esimerkiksi kipeän lapsen kanssa saatat joutua lääkäriin milloin vain ja silloin voit lääkärimaksuun saada avun limiittiluotolta.

SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti

Limiittiluoton paras ominaisuus on se, että sen käytöstä päätät sinä. Esimerkiksi kertalaina maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan ja joudut ehkä ottamaan suuremman lainan kuin tarvitsisit tai haluaisit. SaldoLimiitti sen sijaan toimii kuin luottokorttisi, voit nostaa sitä vaikka yhden ostoksen hinnan verran kerrallaan.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, voit aina nostaa limiittiluottoa heti tilillesi, mikä tarkoittaa että rahat ovat tililläsi viimeistään 15 minuutin sisällä nostostasi. Et jää pulaan tiukoissa ja yllättävissä tilanteissakaan!

Myös takaisinmaksusta päätät sinä. Limiittiluoton perusperiaatteena on osamaksu, voit maksaa tehdyt nostot pienemmissä erissä takaisin. Laina ei eräänny yhdellä suurella laskulla maksettavaksesi, mutta voit maksaa kaiken kerralla. Osamaksu antaa mahdollisuuden jakaa suuri investointi pidemmälle maksuajalle ja pienempiin summiin.

Hae meiltä joustava limiittiluotto - SaldoLimiitti!

Hae lainaa

Miksi valita Limiittiluotto:

Limiittiluotto eli SaldoLimiitti on edullinen ja näppärä vaihtoehto, kun vaadit rahoitusratkaisuiltasi joustavuutta ja nopeutta.

  • Edullisempi kuin pikalaina
  • Joustavampi kuin kertalaina
  • Mahdollisuus nostaa rahaa tarpeen mukaan
  • Saat lainaa heti tilillesi
  • Joustava takaisinmaksu osamaksulla
  • Käytettävissäsi aina 24/7 ja 365 päivää vuodessa

Hae lainasi meiltä!

SaldoLimiitti on suomalaisen Saldo Finance Oyj joustava limiittiluotto, jota voit käyttää kuin luottokorttiasi. Omalta SaldoLimiitiltäsi voit tehdä rahanostoja omaan tahtiisi ja oman tarpeesi mukaan! Nosta kerralla koko laina heti tilillesi tai vaikka 100 € kerrallaan. SaldoLimiitin myöntää Saldo.

Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää palveluistamme ja auttaa sinua lainanhaussa joka päivä. 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi tai asiakaspalvelu@saldo.com