Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä lainan hakemisesta ja mietityttääkö lainan takaisinmaksun yksityiskohdat? Tai haluatko kenties kysyä jotain muuta Limiittiä tai yritystämme koskien?

Olemme koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä aihepiireittäin ja pääset tarkastelemaan niitä helposti viereisistä linkeistä. Jos et löydä hakemaasi kysymystä kokoelmastamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua aina iloisesti ja ystävällisesti.

Kolme yleisintä kysymystä:

 • Minulle myönnettiin 2000 € Limiitti-laina, pitääkö minun nostaa laina kerralla tililleni?
  Ei tarvitse. 2000 € Limiitti on luottoraja, minkä puitteissa voit tehdä juuri sen suuruisia nostoja kuin tarpeesi vaatii. Limiitti-laina toimii luottokortin tavoin. Lue lisää lainankäytöstä ja hakemisesta.
 • Palkkapäiväni on muuttunut, voinko siirtää kuukausilaskujeni eräpäivää?
  Kyllä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat lisäpalvelut ja yksi tarjoamistamme lisäpalveluista on eräpäivän muuttaminen. Voit tarkistaa MySaldosta, onko tuo eräpäivän muuttaminen sinulle juuri nyt mahdollista. Lue lisää lainan takaisinmaksusta.
 • Maksaako avoinna oleva sopimus, vaikka en nostaisi lainaa?
  Ei maksa jos sinulla ei ole avointa lainaa tai maksamattomia kuluja. Kun lainasi saldo on 0,00 €, ei Limiitti aiheuta sinulle lainkaan maksuja. Lue lisää palveluamme koskevista kysymyksistä.

Anna meidän auttaa

help

Jos et löydä miettimääsi kysymystä vastauksineen näiltä sivuilta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa.

Ota yhteyttä

Avoinna

 • ark8–20
 • la10–18
 • su10–18

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Anna meidän auttaa.