limiitti_hero_4.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Tietoa SaldoLimiitistä

SaldoLimiitti sopii sinulle, joka haluat joustavuutta raha-asioihisi ja päättää itse lainasi määrän sekä takaisinmaksun aikataulusta. Täytä lainahakemus sivuillamme ja saat lainapäätöksen heti.

SaldoLimiitti on jatkuvaluonteinen laina, jolta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan pienissä erissä tai vaikka koko lainan kerralla. Hakiessasi lainaa sinulle voidaan myöntään 2000 € luottoraja, jolta nostot tehdään tekstiviestillä tai MySaldossa. Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti (klo 7 - 23 välisenä aikana), kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainapäätöksen. Uuden noston voit tehdä samantien, huomenna tai vaikka parin viikon päästä, aina tarpeesi mukaan.

Takaisinmaksun voit suorittaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan joko kaiken kerralla tai kuukausierissä. Sinä päätät! Kuukausieräsi määrä riippuu aina nostetun lainan määrästä, luottorajastasi sekä henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi. Meiltä saat aina juuri sinulle sopivan henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi.

Rahoitusmarkkinoilla on monenlaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää myös Limiittiluotosta sekä Kulutusluotosta

Lainaa suomalaiseen arkeen - SaldoLimiitti

Hae lainaa

Hae lainaa näin

SaldoLimiittiä haetaan verkkosivujemme kautta täyttämällä ilmainen lainahakemus. Tarvitset vain pankkitunnuksesi, hetken aikaa sekä valmiiksi mietityn nostosumman. Ensimmäinen nostosi on se määrä, jonka tarvitset juuri nyt, sillä uusia nostoja voit tehdä myöhemmin lisää tarpeesi mukaan.

Näin lainahakemus etenee lue lisää!

Tee nostot missä ja milloin vain!

Hae lainaa

Tee nosto

Kun sinulla on käytössäsi SaldoLimiitti voit tehdä nostoja missä ja milloin vain aina tarpeesi mukaan! Voit nostaa sinulle myönnetyn luottorajan määrän kerralla tilillesi tai voit tehdä useampia pienempiä rahanostoja aina tarpeen vaatiessa. Sinä päätät!

Nostoja voit tehdä tekstiviestillä sekä MySaldossa 24/7. Myös tekstiviestinostot maksetaan aina viipymättä tilillesi.

Lue lisää!