Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Tietoa Limiitti-lainasta

Limiitti-laina sopii sinulle, joka haluat joustavuutta raha-asioihisi ja päättää itse lainasi määrän sekä takaisinmaksun aikataulusta. Täytä lainahakemus sivuillamme ja saat lainapäätöksen heti.

Limiitti on jatkuvaluonteinen laina, jolta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan pienissä erissä tai vaikka koko lainan kerralla. Hakiessasi Limiittiä sinulle voidaan myöntään 500 € tai 2000 € luottoraja, jolta nostot tehdään tekstiviestillä tai MySaldossa. Ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi heti kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainapäätöksen. Uuden noston voit tehdä heti, huomenna tai vaikka parin viikon päästä, aina tarpeesi mukaan.

Takaisinmaksun voit suorittaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan joko kaiken kerralla tai kuukausierissä. Sinä päätät! Kuukausieräsi määrä riippuu aina nostetun lainan määrästä, luottorajastasi sekä henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi. Meiltä saat aina juuri sinulle sopivan henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi.

Rahoitusmarkkinoilla on monenlaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Lue lisää myös Limiittiluotosta sekä Kulutusluotosta.

Kattavat lisäpalvelumme

Oletko jo avannut oman Limiitti-lainasi ja haluaisit tutustua Limiitin palveluihin? Hyvä, tutustu nyt monipuolisiin lisäpalveluihimme.

Lisäpalveluiden avulla voit muokata Limiitti-lainastasi juuri sinulle sopivan ja saada maksuaikatauluusi joustoa tarvittaessa. Tarjoamme muun muassa eräpäivän siirron sekä maksuvapaan ja lyhennysvapaan kuukauden mahdollisuuden.

Lue lisää!

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa

Hae lainaa näin

Limiitti-lainaa haetaan verkkosivujemme kautta täyttämällä ilmainen lainahakemus. Tarvitset vain pankkitunnuksesi, hetken aikaa sekä valmiiksi mietityn nostosumman. Ensimmäinen nostosi on se määrä, jonka tarvitset juuri nyt, sillä uusia nostoja voit tehdä myöhemmin lisää tarpeesi mukaan.

Näin lainahakemus etenee lue lisää!

Tee nostot missä ja milloin vain!

Hae lainaa

Tee nosto

Kun sinulla on Limiitti-laina voit tehdä nostoja missä ja milloin vain aina tarpeesi mukaan! Voit nostaa sinulle myönnetyn luottorajan määrän kerralla tilillesi tai voit tehdä useampia pienempiä rahanostoja aina tarpeen vaatiessa. Sinä päätät!

Nostoja voit tehdä tekstiviestillä sekä MySaldossa 24/7. Tekstiviestinostot maksetaan aina viipymättä tilillesi. Omat sivut -palvelun kautta tehdyt nostot voit ajoittaa maksettavaksi tilillesi heti tai 6 h tai 48 h kuluessa.

Lue lisää!

Palvelemme sinua joka päivä!

Hae lainaa

Anna meidän auttaa

Haluatko lisää tietoa Limiitistä vai tarvitsetko apua lainan hakemisessa? Autamme sinua mielellämme! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka opastaa sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä

Avoinna

  • ark8–20
  • la10–18
  • su10–18