Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Luottoa heti arkeen Limiitiltä

Limiitti apunasi hetkessä - nosta luottoa heti tilillesi

Lomamatka edessä, mutta auton ilmastointi piiputtaa ja se pitää korjata ennen kuin kukaan pääsee lomailemaan. Lapsi valittaa korvaansa ja lääkäriin on mentävä viipymättä, vaikka sunnuntaina iltamyöhään. Arki yllättää niin hyvässä kuin pahassakin. Silloin saat avun Limiitiltä! Limiitiltä voit nostaa luottoa heti käyttöösi. Lainahakemuksen voit täyttää milloin vain ja saat luottopäätöksen heti lainahakemuksen täytettyäsi. Limiitti tarjoaa joustavaa 500 - 2000 € luottoa, jota nostat juuri sinulle sopivissa erissä, juuri silloin kuin tarvitset. Ensimmäinen nosto voidaan maksaa klo 7 - 23 välisenä aikana heti tilillesi ja jatkossa voit tehdä nostoja missä ja milloin vain.

Limiitti palvelee asiakkaitaan mahdollisimman joustavasti, joten lainapalvelumme on aina avoinna myös silloin kun muut lepäävät. Limiitti palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, arkena ja pyhinä. Kun haluat luottaa siihen, että saat luottoa heti ja aina kun sitä tarvitset, voit turvallisin mielin valita Limiitin.

Hae luottoa heti Limiitiltä!

Hae lainaa

Luottopäätös hetkessä

Voit hakea luottoa juuri silloin kun sitä tarvitset. Lainahakemus on yksinkertainen ja se toimii kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla yhtä näppärästi. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain hetken aikaa ja verkkopankkitunnuksesi, palkka- ja tulotositteiden lähettely on tarpeetonta. Luottopäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi.

Luottoa tarpeesi mukaan

Omalta Limiitiltäsi voit tehdä rahanostoja oman tarpeesi mukaan ja oman luottorajasi puitteissa. Voit nostaa luottoa heti tilillesi tekstiviestillä, sillä tekstiviestinostot käsitellään aina pikanostoina. Tee nosto viestillä NOSTO summa (esim. NOSTO 300) ja lähetä viesti numeroon 16520. Voit myös kirjautua MySaldoon ja saat rahat tilillesi muutamalla klikkauksella. MySaldossa tehdyn noston voit ajastaa tai voit nostaa luottoa heti tilillesi halutessasi.