limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Luottoa heti arkeen SaldoLimiitillä

Saat luottoa heti tilillesi

Lomamatka edessä, mutta auton ilmastointi piiputtaa ja se pitää korjata ennen kuin kukaan pääsee lomailemaan. Lapsi valittaa korvaansa ja lääkäriin on mentävä viipymättä, vaikka olisikin sunnuntai. Arki yllättää niin hyvässä kuin pahassakin. Silloin saat avun SaldoLimiitin avulla.

SaldoLimiitiltä voit nostaa luotot heti käyttöösi. Lainahakemuksen voit täyttää milloin vain ja saat luottopäätöksen heti lainahakemuksen täytettyäsi. SaldoLimiitti tarjoaa joustavaa 2000 € luottoa, jota nostat juuri sinulle sopivissa erissä, juuri silloin kuin tarvitset. Ensimmäinen nosto voidaan maksaa klo 7 - 23 välisenä aikana heti tilillesi ja jatkossa voit tehdä nostoja missä ja milloin vain.

Saldo palvelee asiakkaitaan mahdollisimman joustavasti, joten lainapalvelumme on aina avoinna myös silloin kun muut lepäävät. SaldoLimiitti on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, arkena ja pyhinä. Kun haluat luottaa siihen, että saat luottoa heti ja aina kun sitä tarvitset, voit turvallisin mielin valita SaldoLimiitin.

Hae luottoa heti SaldoLimiitiltä!

Hae lainaa

Luottopäätös hetkessä

Voit hakea luottoa juuri silloin kun sitä tarvitset. Lainahakemus on yksinkertainen ja se toimii kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla yhtä näppärästi. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain hetken aikaa ja verkkopankkitunnuksesi, palkka- ja tulotositteiden lähettely on tarpeetonta. Luottopäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi.

Luottoa tarpeesi mukaan

Omalta SaldoLimiitiltäsi nostoaa luotot oman tarpeesi mukaan ja oman luottorajasi puitteissa. Voit nostaa luottoa heti tilillesi tekstiviestillä. Tee nosto viestillä SALDO summa (esim. SALDO 300) ja lähetä viesti numeroon 16520. Voit myös kirjautua MySaldoon ja saat rahat tilillesi muutamalla klikkauksella.