Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa heti tilille 24h

Hae lainaa heti juuri sinulle sopivaan aikaan!

Vastuullisena lainanmyöntäjänä suosittelemme, että lainanhaku ja lainan nostaminen tehdään harkiten ja todelliseen tarpeeseen. Haluamme kuitenkin tarjota joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua, joka toimii tukena ja turvana aivan kaikissa tilanteissa ja mihin kellonaikaan tahansa. Limiitistä saat avun jopa keskellä yötä, jos ehdoton rahantarve iskee vaikka yllättäen ja kun sinulla on jo olemassa oleva lainasopimus Limiitti-lainapalvelussa. Limiitti myöntää joustavaa 500 € tai 2000 € jatkuvaluonteista lainaa.

Meiltä voit saada lainaa heti tilille, sillä palvelumme ei ole sidottu virka-aikoihin. Voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kun paras hetki päivästä löytyy. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse liittää tulo- tai palkkatositteita eikä odottaa odottaa päätöstä. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi, vaikka täyttäisit sen illalla tai viikonloppuna.

Limiitti-lainan haettuasi se on aina käytettävissäsi ja nostoja voit tehdä vapaasti koska vain, missä vain, aina omaan luottorajaasi saakka. Luottorajasi on 500 € tai 2000 €, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa heti tilillesi. Voit tehdä pieniä nostoja aina tarpeen tullen ja nostaa rahaa juuri sinulle sopivissa erissä.

Hae lainaa heti tilille 24 h - Limiitti

Hae lainaa

Nosta lainaa heti tilille

Ensimmäinen nosto lainaa siirretään heti tilille lainahakemuksen yhteydessä (klo 7 - 23 välisenä aikana).

Jatkossa saat lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa oman tarpeesi mukaan. Voit tehdä uusia nostoja tekstiviestillä tai MySaldossa. Tekstiviestillä saat aina lainaa heti tilillesi, MySaldossa voit ajastaa nostosi ja saada ne edullisemmin tilillesi 6 h tai 48 h kuluessa.

Tekstiviestinostot teet viestillä NOSTO summa ja lähettämällä viestin numeroon 16520. Esimerkiksi 400 € nostat viestillä NOSTO 400.

Maksa takaisin kuukausierissä

Voit maksaa lainaasi kuukausierissä tai koko lainan kerralla. Tyypillisen 2000 € suuruisen lainan kuukausierä on 49 - 199 € riippuen lainasi kokonaismäärästä. Minimilyhennys on 15 % lainan kokonaismäärästä, mutta kuitenkin vähintään 49 € ja tyypillisimmillään enintään 199 €.

Voit aina maksaa kuukausilyhennystä suuremman määrän ja lyhentää lainaasi nopeammin. Samalla kun maksat lainaasi takaisin, vapautuu sinulle uutta nostettavissa olevaa nostovaraa. Limiitti siis palaa aina käyttöösi, kun maksat lainaa takaisin.