Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 72,00 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Kulutusluotto heti käyttöösi

Kulutusluotto on kätevä apu niin suuriin kuin pieniinkin arjen ja juhlan hankintoihin. Kulutusluotto on perinteisesti kerralla tilille maksettava vähintään 1000 € suuruinen luotto, joka maksetaan takaisin kuukausierissä. Kulutusluottoja on toki erilaisia ja myös Limiittiä voidaan pitää kulutusluottona, jonka käytöstä päättää lainansaaja eli sinä.

Limiitiltä voit lähes aina saada kulutusluottoa heti käyttöösi täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme. Lainapäätöksen saat joko 500 € tai 2000 € suuruisesta lainasta, mutta sinun ei tarvitse ottaa koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Joustavalta Limiitiltä voit nostaa lainaa pienemmissä erissä tai koko lainan kerralla, juuri oman tarpeesi mukaan.

Lainahakemuksen voit täyttää milloin tahansa, sillä lainapalvelumme on aina avoinna eikä ole sidottu virka-aikoihin kuten perinteiset pankit. Lainapäätöksen aina saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi. Ensimmäinen nostosi maksetaan halutessasi lainapäätöksen yhteydessä, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. Limiitti on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja voit tehdä vaikka heti, mikäli et ota koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Ja vaikka ottaisit, lainan takaisinmaksun myötä saat uutta nostovaraa lainallesi. Näin kulutusluottosi palaa käyttöösi yhä uudelleen eikä sinun tarvitse hakea uutta lainaa useita kertoja.

Hae kulutusluotto heti käyttöösi!

Hae lainaa

Uusi asiakkaamme, näin on kulutusluotto heti tililläsi:

  1. Valitse haluamasi lainasumma
  2. Täytä hakemus klo 7 - 23 välisenä aikana
  3. Valitse nostovaihtoehdoista Pikanosto
  4. Kulutusluotto maksetaan heti tilillesi

Lainahakemuksen yhteydessä voit myös ajastaa nostosi siten, että se maksetaan tilillesi 6 h tai 48 h kuluttua.

Kun sinulla on lainasopimus voimassa:

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit nostaa kulutusluottoa heti käyttöösi omalta Limiitiltäsi 24 h vuorokaudessa joka päivä, myös arkipyhinä. Voit nostaa tarvittavan määrän kulutusluottoa MySaldossa tai tekstiviestillä.

Tekstiviestinoston teet viestillä NOSTO summa ja lähetät viestin numeroon 16520. Esimerkiksi 300 € nostat viestillä NOSTO 300. Nosto maksetaan heti tilillesi.