limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Kulutusluotto heti käyttöösi

Kulutusluotto on kätevä apu niin suuriin kuin pieniinkin arjen ja juhlan hankintoihin. Kulutusluotto on perinteisesti kerralla tilille maksettava vähintään 1000 € suuruinen luotto, joka maksetaan takaisin kuukausierissä. Kulutusluottoja on toki erilaisia ja myös SaldoLimiittiä voidaan pitää kulutusluottona, jonka käytöstä päättää lainansaaja eli sinä.

Meiltä voit lähes aina saada kulutusluottoa heti käyttöösi täyttämällä lainahakemuksen. Lainapäätöksen saat 2000 € suuruisesta lainasta, mutta sinun ei tarvitse ottaa koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Joustavalta SaldoLimiitiltä voit nostaa lainaa pienemmissä erissä tai koko lainan kerralla, juuri oman tarpeesi mukaan.

Lainahakemuksen voit täyttää milloin tahansa, sillä lainapalvelumme on aina avoinna eikä ole sidottu virka-aikoihin kuten perinteiset pankit. Lainapäätöksen aina saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi. Ensimmäinen nostosi maksetaan halutessasi lainapäätöksen yhteydessä, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. SaldoLimiitti on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja voit tehdä vaikka heti, mikäli et ota koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Ja vaikka ottaisit, lainan takaisinmaksun myötä saat uutta nostovaraa lainallesi. Näin kulutusluottosi palaa käyttöösi yhä uudelleen eikä sinun tarvitse hakea uutta lainaa useita kertoja.

Hae kulutusluotto heti käyttöösi!

Hae lainaa

Uusi asiakkaamme, näin on kulutusluotto heti tililläsi:

  1. Valitse haluamasi lainasumma
  2. Täytä hakemus klo 7 - 23 välisenä aikana
  3. Kulutusluotto voidaan maksaa halutessasi heti tilillesi

Lainahakemuksen yhteyteen ei tarvitse liittää vakuuksia, joten voimme aina antaa lainapäätöksen heti, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Kun sinulla on lainasopimus voimassa:

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit halutessasi nostaa kulutusluottoa heti käyttöösi omalta SaldoLimiitiltäsi 24 h vuorokaudessa joka päivä, myös arkipyhinä. Voit nostaa tarvittavan määrän kulutusluottoa MySaldossa tai tekstiviestillä.

Tekstiviestinoston teet viestillä SALDO summa ja lähetät viestin numeroon 16520. Esimerkiksi 300 € nostat viestillä SALDO 300.