Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Kulutusluotto joustavaan arkeen

Hae kulutusluottoa Limiitistä!

Kulutusluotto myönnetään nimensä mukaisesti kulutusta varten. Toisin kuin esimerkiksi autolaina, asuntolaina tai opintolaina, lainanottajan ei tarvitse korvamerkitä lainaa, vaan se voidaan käyttää mihin tahansa suurempaan tai pienempään hankintaan tai muuhun arkiseen käyttöön.

Kulutusluotto on yleensä muutaman tuhannen euron suuruinen laina, jonka laina-aika on alle viisi vuotta. Yleensä kulutusluotto myönnetään ilman vakuutta. Pankit saattavat joissakin tapauksissa vaatia vakuuden tai takaajia myös kulutusluottoa myönnettäessä. Vakuuden olemassa olo voi vaikuttaa lainan korkoon.

Limiitti-lainan voit saada ilman vakuuksia, mutta silti yhdellä markkinoiden edullisimmista koroista. Sinulle voidaan myöntää 500 € tai 2 000 € suuruinen lainan, jonka voit joustavasti nostaa tilillesi kokonaisuudessaan, vaikka heti lainapäätöksen saatuasi. Mutta voit myös tehdä pienempiä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Hae kulutusluottoa joustavasti meiltä - Limiitti.fi

Hae lainaa

Kolme hyvää syytä valita kulutusluotto!

Mihin tarkoitukseen kulutusluotto sopii?
Kulutusluotto on omiaan, kun on aika esimerkiksi tehdä keittiöremontti, kun tarvitset rahaa vuokravakuuteen tai harkitset suuren budjetin matkaa.

Harvalla on säästössä remontin verran rahaa tai vaikka olisikin, ei välttämättä ole halua sijoittaa säästöjä yhteen kohteeseen kokonaisuudessaan. Voit harkita kannattaako osa rahoittaa kulutusluotolla ja osa vaikka säästöillä. Kulutusluoton maltillisilla koroilla ja osamaksuilla ison summan voi jakaa pidemmälle maksuajalle järkevästi. Limiitti-lainan osamaksut eivät koskaan pääse yllättämään budjetin tekijää, sillä kuukausille erille on määritelty kiinteät maksimimäärät. Tyypillinen kuukausierä voi maksimissaan olla vain 199 €.

Miksi ottaisit kulutusluoton pikalainan sijaan?
Pikalaina tai pikavippi voi tuntua helpolta, nopealta ja näppärältä vaihtoehdolta kun lainan tarve iskee. Pikalainaa voit nostaa pienissä erissä sieltä täältä eikä se välttämättä lainan hakemisen hetkellä tunnu keikauttavan venettä suuntaan tai toiseen.
Onko kulutusluotto edullisempi kuin pikalaina?
Pikalainan korko voi olla huomattavasti korkeampi kuin kulutusluoton korko. Tarkanmarkan kuluttaja valitsee lainansa tarpeen ja kohteen mukaan. Jos kyse on vaikka remontista, rahan tarve voi ollakin suunniteltua suurempi, hankintoja voikin tulla aiottua enemmän tai ne voivat olla suunniteltua hintavampia. Silloin yksi isompi laina voi tulla edullisemmaksi kuin monta pientä lainaa eri lainanmyöntäjiltä. Ja juuri silloin kannattaa valita kulutusluotto! Limiitti-lainan voit saada jopa 2 000 € luottorajalla yhdellä hakemuksella ja yhdeltä lainanmyöntäjältä, jolloin taloutesi pysyy helposti hallittavissa.

Hae kulutusluotto Limiitistä!

Täytä lainahakemuksemme koska vain ja missä vain, voit saada kulutusluottoa heti tilillesi! Lainapalvelumme on aina avoinna ja meiltä saat lainan, joka on myös aina käytettävissäsi.

 • people

  Hae kulutusluottosi meiltä!

  Valitse Limiitti-laina ja voit aina itse päättää nostamasi summan määrän, voit nostaa joko koko lainan kerralla tai pienemmissä erissä vaikka remontin edetessä! Takaisinmaksun voit hoitaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan osamaksuna tai kaiken kerralla. Täytä lainahakemus ja sinulle voidaan myöntää 500 € tai 2000 € kulutuluotto. Halutessasi saat kulutusluottoa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana! Sinä päätät!

 • check_circle

  Kulutusluotto lyhyesti:

  • Usein muutaman tuhannen euron suuruinen laina
  • Edullinen korko verrattuna pikalainaan
  • Lyhyt laina-aika, alle 5 vuotta
  • Laina voidaan myöntää ilman vakuutta tai takausta
  • Myönnetään nimensä mukaisesti kulutukseen (ei esim. autolaina tai asuntolaina)
 • new_releases

  Tiesithän että:

  Kulutusluottoja myöntävät pankit sekä rahoituslaitokset, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Suomen Aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin. Tähän rekisteriin pääsevät vain ne rahoitusalan yritykset ja lainanmyöntäjät, jotka noudattavat hyvään luotonmyöntötapaa.