limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Kulutusluotto joustavaan arkeen

Hae lainaa meiltä!

Kulutusluotto myönnetään nimensä mukaisesti kulutusta varten. Toisin kuin esimerkiksi autolaina, asuntolaina tai opintolaina, lainanottajan ei tarvitse korvamerkitä lainaa, vaan se voidaan käyttää mihin tahansa suurempaan tai pienempään hankintaan tai muuhun arkiseen käyttöön.

Kulutusluotto on yleensä muutaman tuhannen euron suuruinen laina, jonka laina-aika on alle viisi vuotta ja tavallisesti se on myös vakuudeton. Pankit saattavat joissakin tapauksissa vaatia vakuuden tai takaajia myös kulutusluottoa myönnettäessä.

Vaikka SaldoLimiitti on luonteeltaan jatkuva laina ja se myönnetään sinulle luottorajana, voit nostaa sen kerralla tilillesi kokonaisuudessaan. Kun haet SaldoLimiittiä, sinulle voidaan myöntää 2 000 € suuruinen lainan, jonka voit joustavasti nostaa tilillesi kokonaisuudessaan, vaikka heti lainapäätöksen saatuasi. Voit myös tehdä pienempiä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Mikäli tarvitset suuremman kulutusluoton, voit hakea SaldoLainaa joka on 1000 - 10 000 € suuruinen kertalaina.

Hae kulutusluottoa joustavasti meiltä - Saldo

Hae lainaa

Kolme hyvää syytä valita kulutusluotto!

Mihin tarkoitukseen kulutusluotto sopii?
Kulutusluotto on omiaan, kun on aika esimerkiksi tehdä keittiöremontti, kun tarvitset rahaa vuokravakuuteen tai harkitset suuren budjetin matkaa.

Harvalla on säästössä remontin verran rahaa tai vaikka olisikin, ei välttämättä ole halua sijoittaa säästöjä yhteen kohteeseen kokonaisuudessaan. Voit harkita kannattaako osa rahoittaa lainalla ja osa vaikka säästöillä. Kulutusluoton maltillisilla koroilla ja osamaksuilla ison summan voi jakaa pidemmälle maksuajalle järkevästi. SaldoLimiitin osamaksut eivät koskaan pääse yllättämään budjetin tekijää, sillä kuukausille erille on määritelty kiinteät maksimimäärät. Tyypillinen kuukausierä voi maksimissaan olla vain 99 €

Miksi ottaisit kulutusluoton pikalainan sijaan?
Pikalaina tai pikavippi voi tuntua helpolta, nopealta ja näppärältä vaihtoehdolta kun lainan tarve iskee. Pikalainaa voit nostaa pienissä erissä sieltä täältä eikä se välttämättä lainan hakemisen hetkellä tunnu keikauttavan venettä suuntaan tai toiseen.
Onko kulutusluotto edullisempi kuin pikalaina?
Pikalainan korko voi olla huomattavasti korkeampi kuin kulutusluoton korko. Tarkanmarkan kuluttaja valitsee lainansa tarpeen ja kohteen mukaan. Jos kyse on vaikka remontista, rahan tarve voi ollakin suunniteltua suurempi, hankintoja voikin tulla aiottua enemmän tai ne voivat olla suunniteltua hintavampia. Silloin yksi isompi laina voi tulla edullisemmaksi kuin monta pientä lainaa eri lainanmyöntäjiltä. SaldoLimiitin voit saada jopa 2 000 € luottorajalla yhdellä hakemuksella ja yhdeltä lainanmyöntäjältä, jolloin taloutesi pysyy helposti hallittavissa.

Hae kulutusluotto Limiitistä!

Täytä lainahakemuksemme koska vain ja missä vain, voit saada kulutusluottoa heti tilillesi! Lainapalvelumme on aina avoinna ja meiltä saat lainan, joka on myös aina käytettävissäsi.

 • people

  Hae kulutusluottosi meiltä!

  Valitse SaldoLimiitti ja voit aina itse päättää nostamasi summan määrän, voit nostaa joko koko lainan kerralla tai pienemmissä erissä vaikka remontin edetessä! Takaisinmaksun voit hoitaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan osamaksuna tai kaiken kerralla. Täytä lainahakemus ja sinulle voidaan myöntää 2000 € laina. Voit halutessasi saada kulutusluottoa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana.

 • check_circle

  Kulutusluotto lyhyesti:

  • Usein muutaman tuhannen euron suuruinen laina
  • Edullinen korko verrattuna pikalainaan
  • Lyhyt laina-aika, alle 5 vuotta
  • Laina voidaan myöntää ilman vakuutta tai takausta
  • Myönnetään nimensä mukaisesti kulutukseen (ei esim. autolaina tai asuntolaina)
 • new_releases

  Tiesithän että:

  Kulutusluottoja myöntävät pankit sekä rahoituslaitokset, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Suomen Aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin. Tähän rekisteriin pääsevät vain ne rahoitusalan yritykset ja lainanmyöntäjät, jotka noudattavat hyvään luotonmyöntötapaa.