saldo-instalment-and-continuous.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Lainaa heti 24h vuorokaudessa

Palvelemme joka päivä 24/7!

Tiedämme, että rahantarve ei aina kysy aikaa, vaan se voi yllättää missä ja milloin tahansa. Kun tarvitset lainaa heti tilillesi, hae itsellesi SaldoLimiitti ja voit tehdä nostoja milloin vain!

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti kaikissa tilanteissa. Rahan tarve ei kysy kelloa, joten vain virka-ajan puitteissa palveleva lainapalvelu voi osoittautua monen asiakkaan näkökulmasta hankalaksi.

SaldoLimiittiä voit hakea milloin vain, sillä lainapalvelumme on aina avoinna. Huomioi, että ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana, mutta sen jälkeen SaldoLimiitti on vapaasti käytettävissäsi.

Lainahakemuksemme voit täyttää näppärästi koska tahansa ja saat lainapäätöksen heti. Jatkossa teet nostoja omalta SaldoLimiitiltäsi, joka on aina vain tekstiviestin tai parin klikkauksen päässä. Tekstarinoston teet viestillä SALDO summa 16520, esimerkiksi 300 euroa nostat viestillä SALDO 300.

Hae edulliset pikavipit vaikka heti ja sinulle voidaan myöntää 2000 € luottoraja!

Saat lainapäätöksen heti ja myönteisen lainapäätöksen yhteydessä tilillesi sen summan mukaisesti, jonka etusivulta valitsit. Ensimmäinen nosto voidaan maksaa tilille heti klo 7 - 23 välisenä aikana.

Hae lainaa 24/7 vaikka heti!

Lainaa heti milloin vain

Lainapalvelumme on avoinna 24 h vuorokaudessa ja voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen missä ja milloin vain. Saat meiltä aina edullisen ja henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Tee nostoja milloin vain

Voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tee nosto tekstarilla SALDO summa (esim. SALDO 300) ja lähetä viesti numeroon 16520 tai kirjaudu MySaldoon.

Saat rahat heti tilillesi

Voit halutessasi saadan ensimmäisen noston tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun täytät hakemuksen kello 7 – 23 välisenä aikana. Seuraavat nostot voit tehdä milloin vain.

Lainaa suomalaiseen arkeen - SaldoLimiitti

Hae lainaa