Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa heti 24h vuorokaudessa

Palvelemme joka päivä 24/7!

Tiedämme, että rahantarve ei aina kysy aikaa, vaan se voi yllättää missä ja milloin tahansa. Kun tarvitset lainaa heti tilillesi, hae itsellesi Limiitti.fi ja voit tehdä nostoja luotoltasi milloin vain!

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti kaikissa tilanteissa. Rahan tarve ei kysy kelloa, joten vain virka-ajan puitteissa palveleva lainapalvelu voi osoittautua monen asiakkaan näkökulmasta hankalaksi.

Limiittiä voit hakea milloin vain, sillä lainapalvelumme on aina avoinna. Huomioi, että ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana, mutta sen jälkeen Limiitti on vapaasti käytettävissäsi.

Lainahakemuksemme voit täyttää näppärästi koska tahansa ja saat lainapäätöksen heti. Jatkossa teet nostoja omalta Limiitti-lainaltasi, joka on aina vain tekstiviestin tai parin klikkauksen päässä. Tekstarinoston teet viestillä NOSTO summa 16520, esimerkiksi 300 euroa nostat viestillä NOSTO 300.

Hae edulliset pikavipit vaikka heti ja sinulle voidaan myöntää joko 500 € tai 2000 € luottoraja!

Saat lainapäätöksen heti ja myönteisen lainapäätöksen yhteydessä tilillesi sen summan mukaisesti, jonka etusivulta valitsit. Ensimmäinen nosto maksetaan tilille heti klo 7 - 23 välisenä aikana.

Hae lainaa 24/7 vaikka heti!

Lainaa heti milloin vain

Lainapalvelumme on avoinna 24 h vuorokaudessa ja voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen missä ja milloin vain! Saat meiltä aina edullisen ja henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Tee nostoja milloin vain

Voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tee nosto tekstarilla NOSTO summa (esim. NOSTO 300) ja lähetä viesti numeroon 16520. Tai kirjaudu MySaldoon.

Saat rahat heti tilillesi

Saat halutessasi ensimmäisen noston tilillesi lainahakemuksen päätteeksi. Voit päättää haluatko rahat heti tilille vai haluatko ajastaa nostosi. Tekstarinostot maksetaan aina heti tilille!

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa