Lainaa fiksusti vertaamalla korkoja

Ennen lainan ottamista on syytä varata pieni hetki lainavertailuun. Rahoitusmarkkinoilla on useita eri toimijoita ja näin ollen myös useita eri hintoja.

Lainan loppullisiin kustannuksiin ja sen hallintaan vaikuttaa lopulta moni tekijä. Lainanmyöntäjän tiedoista kannattaa tarkistaa kuukausikorko, vuosikorko ja todellinen vuosikorko. Esimerkiksi todelliseen vuosikorkoon jokaisen toimijan tulisi laskea kaikki lainaan liittyvät kulut. Näin ei kuitenkaan aina ole ja se paljastuu lainanmyöntäjien korkoja vertailemalla.

Tarkista myös millaisia kuukausieriä lainanmyöntäjä velvoittaa asiakkaansa maksamaan. Kuukausierän suuruus voi yllättää, mikäli lainanmyöntäjä ei ole asettanut sille ylärajaa.

Alla olevasta taulukosta voit vertailla Limiitti.fi-lainapalvelun sekä muutaman muun rahoitusmarkkinoilla toimivan palvelun kuluja, vuosikorkoja sekä kuukausieriä:
nostoprovisio vuotuinen nimelliskorko kk-erä alkaen todellinen vuosikorko
Limiitti.fi 5,0 % + 9,90 € 28,20 % 50 € 49,79 %
Ferratum 7,5 % 103,42 % 100 € 216,20 %
Suomilimiitti 15 % 106,80 % 50 € 134,02 %
Lainasto – Joustoluotto 14 % 60 % 50 € 135,62 %
Suomen tililuotto 15% 106,80% 100 € 119,67%

*Luottojen hintavertailu perustuu eri luotonantajien internet-sivuilla ilmoittamiin hintoihin ja kokonaiskustannuksiin sekä verkkosivuilla julkaistuihin lainaehtoihin. Tarkistettu 2.2.2017. Limiitti-palvelun tiedot laskettu perusasiakkaan 2000€ lainahinnaston mukaisesti.

Pidä silmällä luotonmyöntäjän ilmoittamia kuluja. Lainan kuluihin saattaa hiipiä sellaisia piilokuluja, joita luotonantaja ei selvästi tuo ilmi sivuillaan. Mitä enemmän joudut etsimään tietoja, sitä enemmän kannattaa miettiä, onko lainanmyöntäjä juuri sinulle oikea.

Limiitti-lainaan ei sen sijaan sisälly piilokuluja, vaan maksat vain siitä mitä nostat! Tarjoamme aina ensimmäisen 100 – 300 euron noston on uusille asiakkaille ilman perusnostokulua. Seuraavien nostojen nostokulu lasketaan kunkin noston määrästä ja korkoa lasketaan vain avoimesta velasta. Kuukausieräkään ei pääse koskaan yllättämään sinua, sillä olemme asettaneet sille ylärajan, jota suurempaa summaa emme velvoita maksamaan. Sen sijaan voit aina maksaa vaadittua suuremman erän ja lyhentää lainaasi nopeammin!

Lainaa turvallisesti, valitse Limiitti ja täytä hakemus vaikka heti!

HAE LAINAA
facebook twitter
instagram youtube