limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Kuukausieräsi alkaen vain 49 €/kk

Arki voi yllättää kenet tahansa, myös tarkan euronkuluttajan. Yllättävät isot kulut horjuttavat budjettia ja silloin on hyvä olla joustava arjen rahoittaja, jonka maksuehdot antavat hiukan hengähdysvaraa. SaldoLimiitin avulla voit jakaa isommatkin kustannukset useammalle kuukaudelle.

Olemme pyrkineet tekemään SaldoLimiitistä mahdollisimman helppokäyttöisen kaikkiin tilanteisiin, sillä joskus kuukausibudjetointi on hankalaa. Tiesithän että meiltä tulevien laskujen summaan voit itse vaikuttaa!

SaldoLimiitti on suunniteltu siten, että kuukausittaisten lyhennyserien summa on riippuvainen avoimen luoton määrästä. Mitä pienempi luotto, sitä pienempi on kuukausieräsi.

Myös henkilökohtaisen lainasopimuksesi mukaan voi vaikuttaa kuukausieräsi määrään. Kuukausieräsi on 15 % avoimen lainanmäärästä, mutta erän ylärajan määrittelee lainasopimuksesi eikä se siis pääse koskaan yllättämään sinua! Tarkista kuukausieräsi rajat lainasopimuksestasi. Pienimmillään kuukausierä on vain 49 €!

Saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen!

Hae lainaa

Pienet kuukausierät

Kuukausierä on 15 % lainasi kokonaismäärästä. Tyypillisen SaldoLimiitin kuukausierät sijoittuvat 49 - 199 € välille. Erän maksimin määrittää sopimuksesi.

Vaikuta itse

Voit vaikuttaa kuukausieräsi määrään, sillä se on riippuvainen avoimen lainasi määrästä. Jos lainasi on pieni, on kuukausieräsikin pieni!

Maksa kerralla tai osissa

Lainasi voit maksaa kerralla tai osamaksulla kuukausierissä. Päätökset voit tehdä oman taloudellisen tilanteesi mukaan!