Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Kuukausieräsi alkaen vain 49 €/kk

Arki voi yllättää kenet tahansa, myös tarkan euronkuluttajan. Yllättävät isot kulut horjuttavat budjettia ja silloin on hyvä olla joustava arjen rahoittaja, jonka maksuehdot antavat hiukan hengähdysvaraa. Limiitti-lainan avulla voit jakaa isommatkin kustannukset useammalle kuukaudelle.

Olemme pyrkineet tekemään Limiitti.fi-palvelustamme mahdollisimman helppokäyttöisen kaikkiin tilanteisiin, sillä joskus kuukausibudjetointi on hankalaa. Tiesithän että meiltä tulevien laskujen summaan voit itse vaikuttaa!

Limiitti.fi-palvelu on suunniteltu siten, että kuukausittaisten lyhennyserien summa on riippuvainen avoimen luoton määrästä. Mitä pienempi luotto, sitä pienempi on kuukausieräsi.

Myös henkilökohtaisen lainasopimuksesi mukaan voi vaikuttaa kuukausieräsi määrään. Kuukausieräsi on 15 % avoimen lainanmäärästä, mutta erän ylärajan määrittelee lainasopimuksesi eikä se siis pääse koskaan yllättämään sinua! Tarkista kuukausieräsi rajat lainasopimuksestasi. Pienimmillään kuukausierä on vain 49 €!

Saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen!

Hae lainaa

Pienet kuukausierät

Kuukausierä on 15 % lainasi kokonaismäärästä. Tyypillisen Limiitti-lainan kuukausierät sijoittuvat 49 - 199 € välille. Erän maksimin määrittää sopimuksesi.

Vaikuta itse

Voit vaikuttaa kuukausieräsi määrään, sillä se on riippuvainen avoimen lainasi määrästä. Jos lainasi on pieni, on kuukausieräsikin pieni!

Maksa kerralla tai osissa

Lainasi voit maksaa kerralla tai osamaksulla kuukausierissä. Päätökset voit tehdä oman taloudellisen tilanteesi mukaan!