limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Hae lainaa - ota käyttöön SaldoLimiitti

Hae lainaa 24/7 missä ja milloin vain!

SaldoLimiitti-lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii, lainapalvelumme on aina avoinna. Tarvitset vain pankkitunnuksesi ja hetken aikaa. Perinteiseltä paperisodalta vältyt, sillä ylimääräisiä palkka- tai tulotositteita sinun ei tarvitse meille lähettää. Lainapäätöksen saatuasi voit tehdä nostoja kirjautumalla MySaldoon tai missä ja milloin vain tekstiviestillä. Ensimmäinen nostosi voidaan halutessasi maksaa heti tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana.

Lainaa tarpeesi mukaan

Tarvitsit sitten pienen tai isomman lainan, voit saada avun meiltä. Joustavalta SaldoLimiitiltä voit tehdä rahanostoja sinulle sopivissa erissä ja milloin vain. Saat meiltä tarjouksen jopa 2000 € luottorajasta, joka on aina käytettävissäsi.

Lainaa suomalaiseen arkeen - SaldoLimiitti

Hae lainaa

01

Valitse lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma. Voit valita tarvitsemasi summan 100 – 2000 € väliltä.

02

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus ja tunnistaudu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Saat lainapäätöksen välittömästi ja omalle maksukyvyllesi juuri sopivan henkilökohtaisen hinnan lainallesi.

03

Saat rahat tilillesi heti

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat halutessasi rahat heti tilillesi (klo 7 - 23). Uusia nostoja voit tehdä tarpeesi mukaan milloin vain.

Lainapäätös heti

Saat meiltä lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi saat halutessasi myös rahat tilillesi viipymättä lähes aina.

Hae lainaa vaikka heti!

Hae lainaa

Tee nostoja joustavasti 24/7

Lainapalvelumme on aina avoinna, joten lainahakemuksen voit täyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Kun sinulla on käytössäsi SaldoLimiitti, voit myös tehdä nostoja milloin vain, missä vain.

Lainaa 24/7

Ei kiinteää maksuaikaa

SaldoLimiittiä ei tarvitse maksaa takaisin kiinteässä maksuajassa. Maksamasi lainan lyhennykset palaavat aina uudelleen käyttöösi luottorajalle.