limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Hae lainaa - ota käyttöön SaldoLimiitti

Hae lainaa 24/7 missä ja milloin vain!

SaldoLimiitti-lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti verkossa juuri silloin kuin sinulle sopii, lainapalvelumme on aina avoinna. Tarvitset vain pankkitunnuksesi ja hetken aikaa. Perinteiseltä paperisodalta vältyt, sillä ylimääräisiä palkka- tai tulotositteita sinun ei tarvitse meille lähettää. Lainapäätöksen saatuasi voit tehdä nostoja kirjautumalla MySaldoon tai missä ja milloin vain tekstiviestillä. Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa heti tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana.

Lainaa tarpeesi mukaan

Tarvitsit sitten pienen tai isomman lainan, voit saada avun meiltä. Joustavalta SaldoLimiitiltä voit tehdä rahanostoja sinulle sopivissa erissä ja milloin vain. Saat meiltä tarjouksen 500 € tai 2000 € luottorajasta, joka on aina käytettävissäsi. Tee ensimmäinen nostosi vaikka heti ja tartu tarjoukseemme: uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 100 - 1000 € nostonsa ilman nostokulua.

Lainaa suomalaiseen arkeen - SaldoLimiitti

Hae lainaa

01

Valitse lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma nostolaskurista. Uutena asiakkaana voit hyödyntää tarjouksemme ja saada ensimmäisen 100 - 1000 € noston ilman nostokulua. Uusia nostoja voit tehdä vaikka heti tarpeesi mukaan!

02

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus ja tunnistaudu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Saat lainapäätöksen välittömästi ja omalle maksukyvyllesi juuri sopivan henkilökohtaisen hinnan lainallesi.

03

Saat rahat tilillesi heti

Voit valita koska laina maksetaan tilillesi. Valitse pikanostona rahat heti tilillesi (klo 7 - 23) tai 6 h kuluessa, tarkista näiden pikanostojen kulu hinnastosta. Nosto voidaan maksaa tilille myös 48 h kuluessa.

Lainapäätös heti

Saat meiltä lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi saat halutessasi myös rahat tilillesi viipymättä lähes aina.

Hae lainaa vaikka heti!

Hae lainaa

Ensimmäinen 1000 € ilman kulua

Uutena asiakkaana kannattaa hyödyntää tarjouksemme! Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille ensimmäisen 100 - 1000 € noston ilman nostokulua. Uusia nostoja voit tehdä vaikka heti.

Kuluton ensinosto

Tee nostoja joustavasti 24/7

Lainapalvelumme on aina avoinna, joten lainahakemuksen voit täyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Kun sinulla on käytössäsi SaldoLimiitti, voit myös tehdä nostoja milloin vain, missä vain.

Lainaa 24/7

Markkinoiden parhaat lisäpalvelut

Jotta voisimme tarjota markkinoiden parasta palvelua, tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman lisäpalveluita. Voit saada joustoa lainaasi vaikka maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden muodossa.

Lisäpalvelut