limiitti_hero_4.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

01

Valitse lainasumma

Valitse lainasumma, jonka tarvitset juuri nyt ja saat tarvittaessa lainaa heti, kun täytät lainahakemuksen klo 7 - 23 välillä.

Lue lisää

02

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja hae lainaa täytämällä hakemus. Saat lainapäätöksen 2000 € luottorajasta heti.

Hae lainaa

03

Saat rahat tilillesi

Ensimmäinen nostosi voidaan halutessasi maksaa tilillesi heti (klo 7 - 23 välisenä aikana).

Hae lainaa

Edullisin tarjous

Saat meiltä aina edullisen henkilökohtaisen tarjouksen lainasta.

Ei kiinteää maksuaikaa

Maksamasi lyhennykset palaavat SaldoLimiitille uudelleen nostettaviksi.

Hae lainaa

Palvelemme 24/7

Tee nostoja kännykällä tai MySaldossa missä ja milloin vain, palvelemme 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Lisäpalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden aktivoida lisäpalveluita, joilla on helppo muokata maksuaikataulua.

Tutustu lisäpalveluihin

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa

Ajankohtaista

event

Postilakko 11.-24.11.2019

event March 23rd at 2:57am

Postilakko vaikuttaa pitkään kotimaan kirjelähetyksiin. Lakon aikana voit tarkistaa laskutuksen tilanteen MySaldossa. MySaldo-verkkopalvelussa voit myös maksaa laskusi, jolloin suoritukset kirjautuvat lainalle lähes reaaliajassa ja maksutiedot ovat aina oikein.

Kaikissa laskutusta ja laina-asioita koskevissa kysymyksissä voit kääntyä myös asiakaspalvelumme puoleen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua 24/7.

Arkisto
saldo_hero_2.jpg

Suomalainen SaldoLimiitti suomalaiseen arkeen

Aina edullinen laina 2000€ asti!

Hae SaldoLimiitti ja saat lainaa juuri sinulle sopivalla hinnalla, sillä tarjoamme aina henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Saat käyttöösi 2000 € luottorajan, jolta voit tehdä nostoja aina oman tarpeesi mukaan juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat. Nosta kerralla 100 €, 300 € tai vaikka koko sinulle myönnetty laina ja halutessasi saat lainaa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi.

Täytä hakemus nyt ja saat jatkuvan lainan, jota käytät näppärästi kuin luottokorttia. Voit jaksottaa suuremmatkin nostot pidemmälle maksuajalle ja helposti hoidettaville kuukausierille maksamalla lainasi osamaksulla.

Ja mikäli et käytä Limiitti-lainaasi, et maksa lainastasi mitään kuluja. Kun lainaa tai sen kuluja ei ole avoinna, ei laskujakaan tule. Meillä maksat vain siitä mitä käytät.

Kuukausierien summat riippuvat sinusta. Mitä pienempi lainasi on, sitä pienemmät ovat myös eräsi. Lainasi kuukausierä on 15 % lainan kokonaismäärästä. Tyyppillisen SaldoLimiitin erät asettuvat 49 – 99 € välille, sillä olemme asettaneet erille minimi- ja maksimimäärät. Tämä helpottaa takaisinmaksua eikä kuukausierä pääse koskaan yllättämään sinua.

Voit aina myös maksaa kuukausierääsi suuremman määrän tai vaikka koko lainasi kerralla.

Kaffepaussi

Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin

Uusin blogikirjoitus

Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin

Nordea on jälleen tutkinut suomalaisten kesälomabudjetteja ja vihdoin on päästy tilanteeseen, jossa kesälomaan varattu budjetti on lähtenyt hienoiseen kasvuun. Kolmen viime vuoden laskusuhdanne on siis katkennut ja talouden koheneminen alkaa näkyä myös kotitalouksien kulutuksessa. Huippuvuosien kulutuksesta jäädään silti 13 % verran eli aivan vuosien 2006 ja 2009 lukuihin ei päästä.

Lue lisää