limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Uuden asiakkaan etu: 2000 € ilman nostokulua!

Limiitti tarjoaa uusille asiakkailleen lyömättömän edun: jokainen uusi asiakas, joka täyttää lainahakemuksen ja saa myönteisen lainapäätöksen, saa ensimmäisen nostonsa aina 2000 € saakka ilman nostokulua.

Ensimmäisen nostosi määrän voit valita tarpeesi mukaan 100 - 2000 € väliltä. Kun saat käyttöösi Limiitin joustavan lainan, voit tehdä uusia nostoja myöhemmin sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Limiitti palvelee sinua aina, lainapalvelumme on avoinna 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

01

Valitse nosto

Valitse lainasumma, jonka tarvitset nyt. Saat ensimmäinen nosto 2000 € saakka ilman nostokulua.

02

Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Vakuuksia tai takuita et tarvitse.

03

Saat rahat tilille

Voit valita pikanoston, jolloin saat rahat tilille heti lainapäätöksen saatuasi. Jos haluat käyttää pikanostoa, ajoita lainahakemus klo 7 - 23 välille.

Saat ensimmäisen noston ilman nostokulua!

Hae lainaa

Lainatarjous minuuteissa

Voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa ja saat aina lainatarjouksen yhtä nopeasti. Hakemus on helppo täyttää eikä ylimääräisiä dokumentteja tarvitse lähetellä. Saamasi lainatarjous annetaan hakemuksessa antamiesi vastausten perusteella, minkä lisäksi tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon järjestelmästä.

Automaattinen lainanmyöntöprosessi tekee mahdolliseksi sen, että voit hakea lainaa joustavasti virka-aikojenkin ulkopuolella ja saat silti lainapäätöksen aina heti hakemuksen täytettyäsi. Halutessasi voit käyttää pikanostoa ja saat myös rahat tilillesi heti samassa yhteydessä, mutta muista tällöin ajoittaa hakemuksesi klo 7 - 23 välille.

Lainaa arkeesi joustavasti

Limiitti ei ole kertalaina, vaan joustavasti käytettävissäsi myös ensimmäisen nostosi jälkeen. Ensimmäisen noston määrän voit valita sen mukaan, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä. Kun avaat Limiitin, saat käyttöösi luottorajan (500 € tai 2000 €), jonka puitteissa voit tehdä uusia nostoja kun tarvitset arkeesi joustovaraa.

Limiitille palautuu nostovaraa sitä mukaan kuin maksat lainaasi takaisin. Lainallasi ei ole kiinteää maksuaikaa, vaan voit itse säädellä sen käyttöä parhaaksi katsomallasi tavalla. Uudet nostot voit tehdä tekstiviestillä tai MySaldo-palvelun kautta. MySaldon avulla hoidat kaikki lainaasi koskevat asiat näppärästi.

2000 € ilman nostokulua uusille limiittiläisille!

Hae lainaa