Muut kysymykset

Miksi sain puhelimeeni varmistuskoodin vaikka en ole hakenut lainaa?
Todennäköisin syy tähän on inhimillinen virhe eli yksinkertainen näppäilyvirhe. Lainahakemusta täyttänyt asiakkaamme on epähuomiossa näppäillyt oman puhelinnumeronsa väärin lainaa hakiessaan. Kyseinen varmistuskoodi lähetetään lainaa hakevalle asiakkaalle, kun hän aloittaa hakemuksen täyttämisen.

Jos kuitenkin epäilet, että tiedoillasi on otettu lainaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi tarkistaa tilanteen ja neuvoo sinua mahdollisissa jatkotoimenpiteissä.

Voinko saada laskun sähköpostilla?
Voit valita lainahakemusta täyttäessäsi, mitä laskutustapaa haluat käyttää. Voit vaihtaa laskutustapaa myös myöhemmin MySaldossa käyttämällä maksullista lisäpalvelua. Jos valitset sähköpostilaskun, muista myös vahvistaa antamasi sähköpostiosoite. Tee tämä viimeistään kun kirjaudut ensimmäistä kertaa MySaldoon. Mikäli sähköpostia ei vahvisteta, lähetetään laskut postitse. Huomautuslaskut ja luoton irtisanomista koskevat laskut lähetetään aina myös postitse, haluamme varmistaa, että myöhässä olevaa erää koskeva ilmoitus varmasti tavoittaa asiakkaan.
Maksaako avoinna oleva sopimus jotain?
Voimassa oleva sopimus ei aiheuta sinulle kuluja, kun avointa lainaa ei ole tai tiliä ei käytetä. Kuluja voi syntyä vain, mikäli lainaa on avoinna.
Voinko hoitaa toisen henkilön laina-asiaa?
Toisen henkilön laina- ja laskutusasioiden hoitamiseen tarvitaan lainanottajan lupa. Sinulla tulee olla valtakirja tai lainanottajan tulee antaa valtuutus puhelimitse, jotta tietoja voidaan antaa.
Mitä teen jos en haluakaan lainasopimusta?
Lainasopimuksen voit perua 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen solmimispäivämäärästä. Jos siis haluat peruuttaa sopimuksen, tarkista sopimuksesi solmimisajankohta.

Peruutuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme kirjallisesti (postitse tai sähköpostilla). Ilmoituksessa tulee olla selvästi mainittuna, koska haluat maksaa jo nostetut summat takaisin, asiakaspalvelumme voi tällöin laskea sinulle maksettavan summan. Maksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta.

Jos lainasopimuksesi on ollut voimassa jo pidempää, ei sopimusta ja tehtyjä nostoja voi perua. Yksittäisten nostojen peruminen ei ole mahdollista.

Kun sopimus on peruttu, uusien nostojen tekeminen ei ole enää mahdollista, ja kun vaadittu maksu on kirjautunut meille, sopimus päätetään.

Miten saan itselleni lainakiellon?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 219 5500 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@limiitti.fi tai asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää lainakieltoa. Pyynnön jälkeen et voi enää käyttää palveluamme eikä asetettua kieltoa voi enää poistaa.
Miten saan estettyä markkinointiviestit?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 219 5500 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@limiitti.fi tai asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää markkinointikieltoa. Voit myös asettaa markkinointikiellon itse MySaldossa.
Mitä asiakaspalveluun soittaminen maksaa?
Matkapuhelinverkosta soittaminen maksaa pvm mpm 0,08 € + 0,17 € / min. Kiinteästä verkosta soittaminen maksaa pvm 0,08 € + 0,06 € / min. Kaikki puhelumme nauhoitetaan. Tekstiviestipalvelumme on ilmainen.