blueberries.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Koodilla “syys18” ensimmäinen nosto ilman kuluja

Hae Limiitti nyt ja voit käyttää hyödyksesi upean syystarjouksemme! Lainaa hakiessasi muista koodi “syys18”, jolla saat Limiitiltäsi ensimmäisen nostosi jopa 2000 € saakka ilman nostokulua. Huom! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää, tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Joustavalla Limiitillä rahoitat hankintasi jo tänään!

Hakuohjeet:

  1. Valitse ensimmäisen noston määrä.
  2. Siirry täyttämään hakemus.
  3. Hyväksy tarjous.
  4. Rahat ovat tililläsi noin 5 minuutissa.

Hae Limiitti ilman nostokulua koodilla "syys18"

Hae nyt

Monta hyvää syytä valita Limiitti

Sinulla on monta hyvää syytä valita Limiitti:

  • Saat ensimmäisen nostosi 100 - 2000 € ilman nostokulua koodilla syys18
  • Joustava takaisinmaksu pienissä erissä, 49 - 199 €/kk
  • Valikoima lisäpalveluita, mahdollisuus esim. lunastaa maksuvapaa kuukausi
  • Limiitti on käytettävissäsi aina ja joka paikassa 24/7

Limiitistä joustava apuri arjen pienissä iloissa

Limiitti on fiksun valinta, sillä lainan avaamalla säästät selvää rahaa! Hemmottelemme uutta asiakasta ensinostotarjouksella, mutta tarjoamme myös jatkossa asiakkaillemme etuja, joihin kannattaa tarttua.

Limiitiltä voit aina nostaa rahaa juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset harkitessasi hankintojasi. Vaikka peruskassa on kunnossa, voit Limiitin avulla tehdä valintasi joustavammin. Saat tarvittaessa budjettiisi täytettä siirtämällä tarvittavan summan missä ja milloin vain omalle tilillesi.

Limiitin asiakkaana saat myös valikoiman lisäpalveluita, joita käyttämällä voit helpottaa taloudellista tilannettasi tarpeen mukaan. Lisäpalveluina saat mm. maksuvapaan kuukauden, lyhennysvapaan kuukauden tai voit puolittaa lyhennyksesi 3 kk ajaksi.

Näiden lisäksi saat edulliset kuukausierät, jotka mahtuvat helposti kuukausibudjettiisi: lyhennyksesi on vähintään 49 €/kk ja suurimmillaankin yleensä vain 199 €/kk.

Ensinosto 100 - 2000€ ilman nostokulua koodilla "syys18"

Hae tarjous