Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Tee nostoja lainaltasi

Nostoja voit tehdä missä vain, milloin vain, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus! Ensimmäisen noston voit tehdä jo lainahakemuksen yhteydessä. Uusiin nostoihin sinun ei tarvitse täyttää uutta lainahakemusta, vaan Limiitti on vapaasti käytössäsi aina. Voit itse päättää milloin ja minkä suuruisia nostoja teet sinulle myönnetyltä lainalta.

Lainaa tekstarilla ja verkossa

Viihdytkö paremmin koneella vai puhelin kädessä? Limiitti-lainalta nostot onnistuvat kummallakin välineellä, valitse sinulle sopiva tapa. Tekstarilla tehdyt nostot sopivat kiireiselle lainaajalle, sillä ne maksetaan aina viipymättä tilille.

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa

Miten nostan rahaa?

Ensimmäisen nostosi saat lainahakemuksesi päätteeksi.

Jatkossa voit tehdä nostoja joko tekstiviestillä tai verkossa Omat sivut -palvelun kautta.

Tekstiviestinoston teet lähettämällä viestin NOSTO summa (esim. NOSTO 300) numeroon 16520.

Miten teen uusia nostoja?

Kun olet hakenut lainaa ja saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä uusia nostoja lainaltasi koska vain.

Ensimmäinen nosto on aina tehtävä verkossa lainahakemuksen yhteydessä, mutta kun se on maksettu tilillesi, voit tehdä seuraavat nostot myös tekstiviestillä.

Milloin rahat siirretään?

Saat rahat tilillesi vaikka heti ja mihin kellonaikaan tahansa! Lainapalvelumme on aina avoinna.

Tekstiviestinostot maksetaan aina heti tilille eli pikanostoina. Omilla sivuillasi voit ajastaa rahasiirrot maksetavaksi 6 h tai 48 h kuluessa tilillesi.