limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Tee nostoja lainaltasi

Nostoja voit tehdä missä vain, milloin vain, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus! Ensimmäisen noston voit tehdä jo lainahakemuksen yhteydessä. Uusiin nostoihin sinun ei tarvitse täyttää uutta lainahakemusta, vaan Limiitti on vapaasti käytössäsi aina. Voit itse päättää milloin ja minkä suuruisia nostoja teet sinulle myönnetyltä lainalta.

Lainaa tekstarilla ja verkossa

Viihdytkö paremmin koneella vai puhelin kädessä? Limiitti-lainalta nostot onnistuvat kummallakin välineellä, valitse sinulle sopiva tapa. Tekstarilla tehdyt nostot sopivat kiireiselle lainaajalle, sillä ne on helppo tehdä missä vain.

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa

Miten nostan rahaa?

Ensimmäisen nostosi saat lainahakemuksesi päätteeksi.

Jatkossa voit tehdä nostoja joko tekstiviestillä tai verkossa MySaldo-palvelun kautta.

Tekstiviestinoston teet lähettämällä viestin SALDO summa (esim. SALDO 300) numeroon 16520.

Miten teen uusia nostoja?

Kun olet hakenut lainaa ja saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä uusia nostoja lainaltasi koska vain.

Ensimmäinen nosto on aina tehtävä verkossa lainahakemuksen yhteydessä, mutta kun se on maksettu tilillesi, voit tehdä seuraavat nostot myös tekstiviestillä.

Milloin rahat siirretään?

Saat rahat tilillesi vaikka heti ja mihin kellonaikaan tahansa, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus! Lainapalvelumme on aina avoinna.

Kaikki nostot maksetaan aina heti tilille, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus. Ensimmäinen nosto maksetaan heti vain kello 7 – 23 välisenä aikana.