limiitti-perhe.jpg

Maksuvapaa kuukausi

Hae maksuvapaata kuukautta, kulu vain 30 €

Tarvitsetko kun jouston kuukausibudjettiisi? SaldoLimiitti-asiakkaana voit ottaa hakea lainallesi maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa kuukausierääsi lainkaan. Kun otat maksuvapaan käyttöösi, se tulee voimaan heti ja koskee seuraavaksi erääntymässä olevaa erää. MySaldosta voit tarkistaa, voimmeko tarjota sinulle maksuvapaata kuukautta ja aktivoida mahdollisuuksien mukaan kyseisen palvelun.

Pyrimme tarjoamaan maksuvapaan kuukauden toki mahdollisimman monelle, mutta joitakin rajoituksia ja ehtoja palvelun aktivointiin liittyy. Maksuvapaata voit kuitenkin hakea vaikka laskusi olisi jo erääntynyt tai vaikka kyseessä olisi huomautuslasku tai irtisanomisilmoitus. Maksuvapaan voit aktivoida kaksi kertaa vuoden aikana. Muita lisäpalveluita ei voi olla aktiivisena saman aikaisesti eikä maksuvapaata kuukautta voi käyttää kahtena peräkkäisenä kuukautena eikä heti lyhennysvapaan kuukauden jälkeen. Myös minimilyhennyksen puolittamisesta tulee olla kulunut vähintään 120 päivää.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme, joka on aika valmis auttamaan sinua lainan käyttöä koskevissa kysymyksissä. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi.

account_circle Kirjaudu MySaldoon