Maksa laskut joustavasti

Tarvitsetko apua laskujesi maksuun? Limiitti.fi-lainapalvelusta saat ainakin kaksi palvelua yhden hinnalla, sillä lainapalvelumme avulla voit, paitsi nostaa rahaa tilillesi, myös maksaa laskusi!

Kirjaudu Limiitti.fi-palvelussa Omille sivuillesi. Omilta sivuiltasi löydät palvelun nimeltä Joustolasku. Joustolasku on Limiitti.fi:n tarjoama lisäpalvelu, jonka kautta voit siirtää maksuun puhelinlaskusi, sähkölaskusi, lääkärilaskusi tai minkä tahansa muun viitteellisen laskun.

NÄIN HAET LIMIITTI.FI -LAINAA

Valitse haluamasi summa

1. Valitse kuinka paljon haluat siirtää lainaa tilillesi

Valitse haluamasi lainasumma nostolaskurista. Ensimmäisellä kerralla voit nostaa lainaa tilillesi maksimissaan 2000,00€. Saat arvion ensimmäisen takaisinmaksuerän suuruudesta sekä lainaa koskevista kuluista.

Lisätietoja voit katsoa Usein kysytyistä kysymyksistä.

Täytä hakemus

2. Täytä lainahakemustiedot

Täytä lainahakemustiedot ja tunnistaudu pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Saat välittömän lainapäätöksen lainahakemuksen täytettyäsi.

 

Saat rahat tilillesi heti

3. Laina siirretään tilillesi

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, rahat maksetaan tilillesi heti. Lainan ensinostot maksetaan yleisimpien pankkien tileille 24h vuorokaudessa. Jatkossa voit nostaa lainaa tekstiviestitse tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

 

2000€ LAINALIMIITTI

  • Lainan nimelliskorko 90%
  • Todellinen vuosikorko 138,98%
  • Nostokulu 15%
  • Minimilyhennyserä 50€ – 250€
  • Jatkuva luottosopimus

3000€ LAINALIMIITTI

  • Lainan nimelliskorko 60%
  • Todellinen vuosikorko 97,81%
  • Nostokulu 15%
  • Minimilyhennyserä 50€ – 300€
  • Jatkuva luottosopimus
Luotonantaja: TACT Finance Oy | Lemminkäisenkatu 46 | 20520 Turku

MIKÄ ON JOUSLASKUPALVELU JA MITEN SE TOIMII?

Arki on hektistä ja toisinaan kohdalle sattuu sellainen kuukausi, jolloin laskut vain kasautuvat ja kasautuvat. Tai postiluukusta kolahtaa iso lasku, jota et ole huomannut budjetoida. Tällöin voit turvautua Joustolaskupalveluumme!

Joustolaskupalvelu nopeuttaa laskujesi maksua tarpeen tullen, sillä sinun ei tarvitse tehdä erikseen tilisiirtoa omalle tilillesi vaan voit maksaa laskun suoraan palvelumme kautta. Mikäli laskun maksulla on tulenpalava kiire, voit myös käyttää apunasi Joustolaskun pikamaksupalvelua, joka siirtää laskusi maksuun välittömästi.

Huomaa myös käyttää hyväksesi uuden asiakkaan etumme, saat ensimmäisen 50-500 euron noston ilman nostokulua! Voit säästää jopa 75€! Myöhemmistä nostoista veloitetaan 15 % nostokulu.

Kun sinulla on oma Limiittisi, voit nostaa lainaa heti kun rahantarve iskee, sillä Limiitti.fi:n lainapalvelu palvelee sinua 24 h vuorokaudessa joka päivä:

Jos olet matkoilla ja rahantarve iskee, ei haittaa, saat nostettua lainaa heti esimerkiksi Limiitti.fi-mobiilisovelluksen avulla.joko tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

Jos auto jättää tienposkeen ja tarvitset nopeasti taksikyydin kotiin, voit saada lainaa heti vaikka lähettämällä tekstiviestin.

Jos olet verkkokaupassa ostoksilla ja tarvitset lainaa heti, voit kirjautua verkkopalveluumme kesken ostosten ja tehdä noston tilillesi.

facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.