limiitti-perhe.jpg

Lyhennysvapaa kuukausi

Hae lyhennysvapaata kuukautta, kulu vain 10 €

Haluatko vähän helpotusta arkeesi tai kasaantuvatko isommat menot juuri nyt yhdelle kuukaudelle? Kun sinulla on SaldoLimiitti käytössäsi voit, paitsi tehdä nostoja tarpeesi mukaan, myös saada joustoa lainasi maksuun näppärästi. Voit hakea lainallesi lyhennysvapaata kuukautta kaksi kertaa vuoden aikana. Lyhennysvapaan kuukauden erästä maksat ainoastaan lainan kulujen ja korkojen osuuden. Se astuu voimaan heti kun olet sitä hakenut ja vaikuttaa seuraavaksi erääntymässä olevaan kuukausierään.

MySaldosta voit käydä tarkistamassa omat lisäpalvelusi ja onko lyhennysvapaa juuri nyt sinulle mahdollinen. Lyhennysvapaan kuukauden voit hakea vaikka laskusi olisi jo päässyt erääntymään. Voit hakea sen tavalliselle kuukausilaskullesi, huomautuslaskulle tai irtisanomisilmoitukselle. Lyhennysvapaata ja maksuvapaata kuukautta ei voi hakea peräkkäisinä kuukausina ja kuukausierän puolittamisesta tulee olla kulunut vähintään 120 päivää.

Lisää lisäpalveluistamme ja muista palveluistamme voit tiedustella asiakaspalvelustamme, joka auttaa sinua mielellään lainan käyttöä koskevissa kysymyksissäsi. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi.

account_circle Kirjaudu MySaldoon