Lisäpalvelut

Limiitti.fi on jatkuvaluonteinen laina, ei pika- tai pienlaina. Sinulle voidaan myöntää 2000€ tai 3000€ laina, mutta sinun ei tarvitse nostaa tuota koko summaa tilillesi välittömästi lainaa hakiessasi. Päätä siis ennen hakemuksen tekemistä, kuinka paljon tarvitset nyt. Kun tarvitset lisää lainaa, voit tehdä uuden noston. Uutena asiakkaana ensimmäisestä 100-500€ kertanostostasi ei veloiteta nostokulua. Kun olet saanut myönteisen päätöksen, voit tehdä nostoja tekstiviestillä tai verkkopalvelumme Omien sivujen kautta. Alta löydät ohjeet sekä lainan hakemiseen että nostoihin.

 
Teetimme vuoden 2015 lopulla asiakaskyselyn, jonka pohjalta ja ideoista ammensimme uudistuneen Limiitti.fi-lainapalvelun!
Pyrkimyksenämme on tarjota monipuolista ja joustavaa palvelua arjen ja juhlan tarpeisiin, joten tarjoamme nyt asiakkaillemme kattavan annoksen monipuolisia lisäpalveluita. Sinulle tarjotut lisäpalvelut näet Omilta sivuilta. Myös lisäpalveluiden aktivointi on mahdollista vain Omien sivujen kautta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

Laskutustavan muutos

Kumpi on näppärämpi, paperilasku vai sähköpostilasku? Voit halutessasi muuttaa laskutustapaa, jos esimerkiksi haluatkin laskusi mieluummin sähköisesti. Laskutustavan muutoksesta veloitetaan 5,00 euroa.

Eräpäivän muutos

Muuttuiko palkkapäiväsi vai haluatko jaksottaa laskujasi? Voit muuttaa eräpäivää sinulle sopivammaksi. Eräpäivän muutoksesta veloitetaan 10,00 euron kulu.

Kuukausierän pienentäminen määräajaksi

Tarvitsetko pientä taloudellista helpotusta hiukan pidemmäksi aikaa? Voit helpottaa tilannettasi pienentämällä kuukausittaista lyhennyserääsi puoleen normaalista 3 kuukauden ajaksi. Lisäpalvelusta veloitetaan 20,00 euron kulu.

Lyhennysvapaa kuukausi

Onko tiukka kuukausi meneillään? Voit helpottaa tilannettasi valitsemalla lyhennysvapaan kuukauden lisäpalveluistasi. Lyhennysvapaa kuukausi vapauttaa sinut pääoman lyhennyksestä ja maksat vain koron ja kulun osuuden. Palvelua on mahdollista käyttää kolmen kuukauden välein. Lyhennysvapaan kuukauden lisäpalvelusta veloitetaan 10,00 euron kulu.

Maksuvapaa kuukausi

Onko vielä tiukempi kuukausi meneillään? Voit valita lisäpalveluista maksuvapaan kuukauden! Maksuvapaa kuukausi vapauttaa sinut koko kuukausierän (pääoma, korko, kulut) maksusta kyseisen kuukauden ajalta. Lisäpalvelua on mahdollista käyttää puolen vuoden välein. Maksuvapaan kuukauden lisäpalvelusta veloitetaan 30,00 euron kulu.

PALJONKO HALUAT NOSTAA LUOTOLTASI?


100€
2000€
TAI

KERTAMAKSU

92€


  • Korko 0%
  • Nostokulu 300
  • Maksat vain siitä mitä nostat
  • Maksuaikaa jopa 45 päivää
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
TAI

ERÄMAKSU

92€ /kk


  • Korko 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka
  • Nostokulu 300
  • Jatkuva luotto
  • Selkeät ja edulliset kuukausierät, 2000 € lainalimiitin erä aina 50-250 €
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.