limiitti-perhe.jpg

Kattavat lisäpalvelut

Haluamme tarjota sinulle joustavaa ja monipuolista lainapalvelua, jonka käytöstä ja ominaisuuksista päätät sinä. Kattavien lisäpalveluidemme avulla voit muokata palvelua tarpeesi mukaan, kun esimerkiksi tarvitset hiukan joustoa budjettiisi tai haluat muuttaa laskutustasi. Kun sinulla on oma SaldoLimiitti, löydät MySaldosta kaikki sinulle tällä hetkellä tarjolla olevat lisäpalvelut ja aktivoida ne käyttöön tarpeesi mukaan.

Kun tarvitset arkeesi joustoa, voit tarkistaa onko käytettävissäsi maksuvapaa tai lyhennysvapaa kuukausi. Maksuvapaa kuukausi siirtää koko lyhennyserän maksua kuukaudella ja lyhennysvapaan kuukauden valitsemalla maksat vain kuukausieräsi kulun ja koron. Pidemmän ajan jouston saat puolittamalla kuukausieräsi kolmeksi kuukaudeksi. Jos palkkapäiväsi muuttuu tai haluat muuten muuttaa maksuaikataulua, voit muuttaa lainasi laskutuksen eräpäivää. Voit myös muuttaa laskustustapaa, eli voit vaihtaa sähköpostilaskusi paperilaskuksi tai toisinpäin.

Maksuvapaa kuukausi 5€

Valitse maksuvapaa kuukausi kun haluat yhden kuukauden ajaksi reilusti hengähdystä maksuihin. Maksuvapaa kuukausi siirtää laskun maksua yhdellä kuukaudella.

Ota maksuvapaa

Lyhennysvapaa kuukausi 5€

Valitse lyhennysvapaa kuukausi kun haluat hieman joustoa yhden kuukauden ajaksi. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksat lainastasi vain koron ja kulun osuuden.

Ota lyhennysvapaa

Kuukausierä puoliksi 5€

Onko tiedossa isoja menoeriä? Voit puolittaa lainasi kuukausierän määräajaksi eli kolmen kuukauden ajaksi, kun tiedät tarvitsevasi pidemmän ajan pelivaraa budjettiisi.

Puolita kuukasieräsi

Eräpäivän muutos 5€

Muuttuiko palkkapäiväsi? Tai kasaantuvatko maksut kuukaudessa yhdelle päivälle? Meidän laskujemme eräpäivää voit halutessasi muuttaa juuri sinulle sopivaksi.

Siirrä eräpäiväsi

Laskutustavan muutos 5€

Suosittelemme aina valitsemaan luontoystävällisen sähköpostilaskun. Jos laskut kuitenkin hukkuvat roskapostiin, voit muuttaa laskutustapaasi.

Muuta laskutustapasi

Tarkista lisäpalvelusi MySaldosta!

account_circle Kirjaudu MySaldoon