Lataa Limiitti.fi puhelimeesi!

Hyvä mobiilisovellus nopeuttaa arkisten asioiden hoitamista ja helpottaa jokapäiväistä elämää. Näin mekin totesimme ja loimme oman Limiitti.fi-mobiilisovelluksen helpottamaan asiakkaidemme arkista aherrusta!
Kun sinulla on voimassa oleva Limiitti.fi-laina, voit ladata itsellesi näppärän Limiitti.fi-mobiilisovelluksen. Sovelluksen ladattuasi sinun ei tarvise enää aina kirjautua verkossa Omille sivuillesi voidaksesi tarkistaa laskutustietojasi tai lainasi saldoa, yhteystietojamme tai tehdäksesi nostoa lainaltasi. Kaikki keskeisimmät lainapalvelumme on koottu nyt yhden napsauksen taakse.
Sovelluksen avulla pääset hallinoimaan lainaasi kaikkialla, missä löytyy toimiva verkkoyhteys. Tämä helpottaa nostojen tekemistä kun et pääse käsiksi päätelaitteeseen eikä tekstiviesti välttämättä tule kulje ongelmitta.
Helpota arkeasi ja lataa sovellus jo nyt!

androidapple
Limiitti.fi-lainan sovelluksen avulla:

 • voit tehdä nostoja missä ja milloin vain, aina tarpeesi mukaan
 • voit tarkistaa lainasi saldon sekä nostettavissa olevan lainan määrän
 • voit tarkistaa laskutustiedot sekä minimilyhennyksesi määrän
 • löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot
 • voit tutustua meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen
Lataa Limiitti.fi-mobiilisovellus näin:

 1. Täytä ensin lainahakemus ja avaa itsellesi Limiitti.fi-laina
 2. Hae sovellus joko Google Playstä tai Apple Storesta ja asenna puhelimeesi. Sovellus löytyy nimellä ”Limiitti.fi tililuotto”
 3. Kirjaudu sovellukseen henkilötunnuksellasi sekä henkilökohtaisella PIN-koodillasi.
 4. Lainalimiittisi on käytössäsi 24h vuorokaudessa ja nyt yhden klikkauksen takana!

NÄIN HAET LIMIITTI.FI -LAINAA

Valitse haluamasi summa

1. Valitse kuinka paljon haluat siirtää lainaa tilillesi

Valitse haluamasi lainasumma nostolaskurista. Ensimmäisellä kerralla voit nostaa lainaa tilillesi maksimissaan 2000,00€. Saat arvion ensimmäisen takaisinmaksuerän suuruudesta sekä lainaa koskevista kuluista.

Lisätietoja voit katsoa Usein kysytyistä kysymyksistä.

Täytä hakemus

2. Täytä lainahakemustiedot

Täytä lainahakemus huolellisesti ja tunnistaudu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen täytettyäsi saat päätöksen välittömästi.

HAE LAINAA
Saat rahat tilillesi heti

3. Laina siirretään tilillesi

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, rahat maksetaan tilillesi heti. Lainan ensinostot maksetaan yleisimpien pankkien tileille 24h vuorokaudessa. Jatkossa voit nostaa lainaa tekstiviestitse tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

2000€ LAINALIMIITTI

 • Lainan nimelliskorko 90%
 • Todellinen vuosikorko 138,98%
 • Nostokulu 15%
 • Minimilyhennyserä 50€ – 250€
 • Jatkuva luottosopimus

3000€ LAINALIMIITTI

 • Lainan nimelliskorko 60%
 • Todellinen vuosikorko 97,81%
 • Nostokulu 15%
 • Minimilyhennyserä 50€ – 300€
 • Jatkuva luottosopimus
Luotonantaja: TACT Finance Oyj | Lemminkäisenkatu 46 | 20520 Turku

MIKÄ ON JATKUVA LAINALIMIITTI?

Lainalimiitti on 2000,00 euron tai 3000,00 euron jatkuva laina, joka voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneille raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille henkilöille. Lainalimiitiltä voit nostaa lainaa oman tarpeesi mukaan sen luottorajaan asti.

Lainahakemuksen yhteydessä valitset sen summan lainaa, jonka tarvitset heti ja se maksetaan lähes reaaliajassa tilillesi.

Huomaa myös käyttää hyväksesi uuden asiakkaan etumme, saat ensimmäisen 50-500 euron noston ilman nostokulua! Voit säästää jopa 75€! Myöhemmistä nostoista veloitetaan 15 % nostokulu.

Kun sinulla on oma Limiittisi, voit nostaa lainaa heti kun rahantarve iskee, sillä Limiitti.fi:n lainapalvelu palvelee sinua 24 h vuorokaudessa joka päivä:

Jos olet matkoilla ja rahantarve iskee, ei haittaa, saat nostettua lainaa heti esimerkiksi Limiitti.fi-mobiilisovelluksen avulla.joko tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

Jos auto jättää tienposkeen ja tarvitset nopeasti taksikyydin kotiin, voit saada lainaa heti vaikka lähettämällä tekstiviestin.

Jos olet verkkokaupassa ostoksilla ja tarvitset lainaa heti, voit kirjautua verkkopalveluumme kesken ostosten ja tehdä noston tilillesi.

HAE LAINAA
facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.