Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 - 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Limiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia

Luottokortti ilman korttia, Limiitti on kulkee mukana puhelimessasi!

Kortteja kertyy kukkaroon jopa niin paljon, että se tuskin menee enää kiinni. Kuitenkin ilman maksukortteja on nykypäivänä mahdotonta toimia, vai onko? Limiitin avulla voit minimoida maksukorttien määrää, vaikka et ihan kaikista korteista pääsisikään eroon. Limiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia.

Luottokortti on tarpeeton kun olet avannut oman Limiittisi. Limiitti on luottotili tai lainatili, jolta voit nostaa rahaa suoraan omalle pankkitilillesi. Rahanostoihin tarvitse vain puhelimesi, sillä yksinkertaisimmillaan teet noston tilillesi tekstiviestillä NOSTO summa ja lähetät viestin numeroon 16520. Eli 500 € voit nostaa viestillä NOSTO 500. Voit myös kirjautua MySaldoon ja tehdä noston vaikka samalla kun tarkistat nostovarasi. Raha maksetaan halutessasi tilillesi muutamassa minuutissa.

Kun sinulla on Limiitti, et tarvitse kuin pankkikorttisi. Luottokorttisi ilman korttia, eli Limiitti, kulkee puhelimessa mukanasi kaikkialle. Voit turvata Limiittii kuin luottokorttiin missä ja milloin vain, sillä lainapalvelumme on sinulle aina avoinna ja aina käden ulottuvillasi.

Et tarvitse luottokorttia, avaa oma Limiittisi nyt!

Hae lainaa

Käytä kuin luottokorttia

  • Nosta rahaa kun tarvitset
  • Valitse summa oman tarpeesi mukaan
  • Nosto suoraan omalle pankkitilillesi
  • Palvelu auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä

Joustavaa lainaa Limiitiltä

  • Luottorajasi 500 - 2000 €
  • Maksa takaisin kuukausierissä
  • Kuukausieräsi 49 - 199 €
  • Kattavat lisäpalvelut, mm. maksuvapaa kuukausi