limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia

SaldoLimiitti kulkee mukana puhelimessasi!

Kortteja kertyy kukkaroon jopa niin paljon, että se tuskin menee enää kiinni. Kuitenkin ilman maksukortteja on nykypäivänä mahdotonta toimia, vai onko? SaldoLimiitin avulla voit minimoida maksukorttien määrää, vaikka et ihan kaikista korteista pääsisikään eroon. SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia.

SaldoLimiitti on luottotili tai lainatili, jolta voit nostaa rahaa suoraan omalle pankkitilillesi. Rahanostoihin tarvitse vain puhelimesi, sillä yksinkertaisimmillaan teet noston tilillesi tekstiviestillä SALDO summa ja lähetät viestin numeroon 16520. Eli 500 € voit nostaa viestillä SALDO 500. Voit myös kirjautua MySaldoon ja tehdä noston vaikka samalla kun tarkistat nostovarasi. Raha maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa jos niin haluat.

Kun sinulla on SaldoLimiitti, et tarvitse kuin pankkikorttisi. Luottokorttisi ilman korttia, eli SaldoLimiitti, kulkee puhelimessa mukanasi kaikkialle. Voit turvata siihen kuin luottokorttiin missä ja milloin vain, sillä lainapalvelumme on sinulle aina avoinna ja aina käden ulottuvillasi.

Et tarvitse luottokorttia, avaa oma SaldoLimiittisi nyt!

Hae lainaa

Käytä kuin luottokorttia

  • Nosta rahaa kun tarvitset
  • Valitse summa oman tarpeesi mukaan
  • Palvelu auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä

Joustava SaldoLimiitti

  • Luottorajasi 2000 €
  • Maksa takaisin kuukausierissä
  • Kuukausieräsi 49 – 99 €