limiitti-hero-turku.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Lainaa netistä heti

Hae lainaa netistä ja täytä lainahakemus vaikka mökkilaiturilla!

Limiitin lainapalvelusta voit saada lainaa netistä heti täyttämällä helpon ja nopean lainahakemuksen. Kun täytät lainahakemuksen saat tarjouksen 2000 € lainasta, jolle saat aina henkilökohtaisen juuri sinulle sopivan hinnoittelun.

Saat lainaa netistä yhtä turvallisesti ja luotettavasti kuin pankista, mutta pienemmällä vaivalla ja nopeammin. Koska voit täyttää lainahakemuksemme netissä, voit hakea lainaa vaikka omalta kotisohvaltasi, mökillä, matkalla tai lounastauolla, eli juuri silloin kun sinulla on sopiva hetki. Saat myös lainapäätöksen heti lainahakemuksen täytettyäsi eikä sinun tarvitse odotella pitkää käsittelyaikaa.

Limiitti-lainapalvelu on aina avoinna, myös silloin kun pankit ovat jo sulkeneet ovensa. Palvelemme sinua 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Lainaa netistä parilla klikkauksella - Limiitti

Hae lainaa

Hae ja nosta lainaa netistä

Kun haet lainaa netistä, varaa verkkopankkitunnuksesi lähelle. Verkkopankkitunnuksien avulla voimme turvallisesti ja luotettavasti tunnistaa lainanhakijan eikä palkka- tai muiden tulotositteiden lähettäminen ole tarpeellista. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutama lyhyt talouteesi liittyvä kysymys ja parilla klikkauksella saat lainatarjouksen ja lainapäätöksen haltuusi!

Lainapäätöksen saatuasi saat lainaa heti tilillesi halutessasi. Lainahakemus kannattaa ajoittaa klo 7 - 23 väliselle ajalle, sillä silloin saat lainaa heti tilillesi.

Voit nostaa lainaa netistä MySaldossa, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus. Kirjautuminen onnistuu verkkosivujemme kautta henkilötunnuksella sekä puhelimeen lähetettävällä varmistuskoodilla tai verkkopankkitunnuksillasi. Noston yhteydessä voit esimerkiksi tarkistaa lainasi nostovaran sekä laskutuksesi tilanteen.

Jos et pääse käsiksi nettiin, mutta haluat tehdä tarvittavan noston lainaltasi viipymättä, voit tehdä noston myös tekstiviestillä. Tekstiviestinosto maksetaan aina heti tilillesi.Lähetä viesti NOSTO summa, esim NOSTO 300, numeroon 16520.

Miksi kannattaa valita Limiitti

  • Näppärä verkkohakemus, helppo täyttää missä vain
  • Lainapäätös aina viipymättä
  • Yhdellä hakemuksella jopa 2000 € lainaa netistä
  • Lainapalvelu aina avoinna
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Voit nostaa lainaa netistä 24/7 missä ja milloin vain

Jos haluat yhdistää kaikki pienemmät lainasi, voit hakea Saldon kulutusluoton. Saldon 1000 - 10 000 € kulutusluotto on edullinen yhdistelylaina, jolla voit maksaa kaikki lainasi vaivattomasti yhdellä laskulla.