badge badge

Lainaa suomalaiseen arkeen.

Limiitti.fi on turvallinen ja joustava suomalainen lainapalvelu, joka on rahoittanut yli 300.000 suomalaisen arkea.

Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva laina jopa 3000 € luottorajalla ja voit käyttää sitä kuten luottokorttia. Lainaa nostat silloin ja sen verran kuin tarvitset, ja maksat takaisin kuukausierissä tai kaiken kerralla. Limiitin kuukausierät alkaen vain 50€ kuukaudessa, lue lisää edullisesta kuukausierästä! Tarjoamme uusille asiakkaille 100 – 500€ korottoman ensinoston, tee nosto tarpeesi mukaan ja lue lisää korottomasta ensinostosta!

REKISTERÖITY LUOTONANTAJA

YLI 300 000 ASIAKASTA

RAHASIIRROT 24H/VRK JOKA PÄIVÄ

KUUKAUSIERÄT ALKAEN VAIN 50€/KK

AINA KOROTONTA MAKSUAIKAA ENSIMMÄISEEN ERÄPÄIVÄÄN ASTI

NOPEA LAINAPÄÄTÖS, RAHAT TILILLE VÄLITTÖMÄSTI

NÄIN HAET LIMIITTI.FI -LAINAA

valitse summa

1. Valitse kuinka paljon haluat siirtää lainaa tilillesi

Valitse haluamasi lainasumma nostolaskurista. Ensimmäisellä kerralla voit nostaa lainaa tilillesi maksimissaan 2000,00€. Saat arvion ensimmäisen takaisinmaksuerän suuruudesta sekä lainaa koskevista kuluista.

Lisätietoja voit katsoa Usein kysytyistä kysymyksistä.

Täytä hakemus

2. Täytä lainahakemustiedot

Täytä lainahakemus huolellisesti ja tunnistaudu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen täytettyäsi saat päätöksen välittömästi.

HAE LAINAA
Rahat tilillesi heti

3. Laina siirretään tilillesi

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, rahat maksetaan tilillesi heti. Lainan ensinostot maksetaan yleisimpien pankkien tileille 24h vuorokaudessa. Jatkossa voit nostaa lainaa tekstiviestitse tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

LIMIITTI.FI – FIKSUMPI VAIHTOEHTO

2000€ LAINALIMIITTI

  • Lainan nimelliskorko 90%
  • Todellinen vuosikorko 138,98%
  • Nostokulu 15%
  • Minimilyhennyserä 50€ – 250€
  • Jatkuva luottosopimus

3000€ LAINALIMIITTI

  • Lainan nimelliskorko 60%
  • Todellinen vuosikorko 97,81%
  • Nostokulu 15%
  • Minimilyhennyserä 50€ – 300€
  • Jatkuva luottosopimus

Lainojen korkojen vertailu kannattaaa, kun valitset lainantarjoajaa. Limiitti.fi tarjoaa sinulle edullista lainaa ja monipuolisia palveluita! Katso tästä kattava lainavertailu!

Luotonantaja: TACT Finance Oyj | Lemminkäisenkatu 46 | 20520 Turku

ikoni

MIKÄ ON JATKUVA LAINALIMIITTI?

Lainalimiitti on 2000,00 euron tai 3000,00 euron jatkuva laina, joka voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneille raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille henkilöille. Lainalimiitiltä voit nostaa lainaa oman tarpeesi mukaan sen luottorajaan asti. Lainalimiitissä ei ole ylimääräisiä tilin avaus- tai hoitomaksuja.

Koroton ensilaina on tarjouksemme uusille asiakkaillemme! Koroton ensilaina tarkoittaa että ensimmäinen 100- 500 euron nosto on kuluton ja koroton, mikäli se suoritetaan kerralla laskun eräpäivään mennessä. Seuraavista nostoista veloitetaan 15 % nostokulu, joka lasketaan noston määrästä.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa! Täytä hakemustiedot huolellisesti ja varaa pankkitunnuksesi käden ulottuville, sillä niitä tarvitaan tunnistautumisessa. Lainahakemuksen täytettyäsi saat päätöksen viipymättä! Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä myös ensimmäinen nostosi maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit siirtää lainaa lainalimiitiltäsi joko tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuillesi. Voit myös ladata puhelimeesi Limiitti.fi-mobiilisovelluksen.

Nostojen maksut yleisimpien pankkien tileille tehdään 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä, joten noston voit tehdä missä vain, milloin vain. Takaisinmaksun suunnittelu on helppoa, sillä lasku erääntyy aina kuukauden viimeisenä päivänä. Myöhemmin voit halutessasi muuttaa eräpäivääsi aktivoimalla lisäpalvelun Omien sivujesi kautta.

Lainan nostot voit maksaa oman taloustilanteesi mukaan joko kaikki kerralla tai kuukausierissä. Minimilyhennys on 20 % avoimen lainan koko määrästä, mutta vähintään 50€ ja enintään 250€ tai 300€ riippuen limiitin määrästä. Lainalle lasketaan lainalimiitin kokonaismäärästä riippuen 5 % tai 7,5 % kuukausikorko.

HAE LAINAA

LATAA LIMIITTI PUHELIMEESI

phone

Me Limiitti.fi-palvelussa mietimme, miten teemme asiakkaidemme arjen helpommaksi ja päätimme luoda näppärän Limiitti.fi-mobiilisovelluksen. Sovellus tuo lainatilin aivan käden ulottuville ja parin klikkauksen taakse!

Limiitti.fi-mobiilisovellukseen olemme koonneet kaikki ne palvelut, jotka ovat asiakkaillemme tärkeimmät. Sovelluksen avulla voit tehdä noston limiitiltäsi missä vain milloin vain, kotoa, mökiltä tai reissun päältä.

Limiitti.fi-mobiilisovellus on saatavissa Android-käyttöjärjestelmälle sekä Applen mobiilituotteisiin. Voit ladata sovelluksen Google Playsta, kun sinulla on Google-tili, tai jos sinulla on iPhone tai iPad, voit ladata sovelluksen Apple Storesta.

Helpota arkeasi ja lataa sovellus käyttöösi vaikka heti! Tutustu mobiilisovellukseemme!

Lue lisää Google-tilistä

Limiitti.fi on Suomalainen lainapalvelu

Limiitti.fi-palvelu on vuonna 2006 Suomessa perustetun Tact Finance Oyj: n lainapalvelu. Tact Finance Oyj on palvellut jo satojatuhansia suomalaisia heidän päivittäisissä raha-asioissaan! Tact Finance Oyj on osa Tact Groupia, joka tarjoaa kuluttaja- ja yrityslainoja myös Ruotsissa ja Puolassa.

Tact Finance Oyj kehittää jatkuvasti asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan palveluita, joita asiakkaamme voivat käyttää helposti ja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme rekisteröityneet myös aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Toimimme läheisessä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa ala turvallisuuden ja luotettavuuden kehittämiseksi sekä noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja viranomaisten asettamia ohjeita.

Kaffepaussi-blogi

Blogi

Lue lisää..

Ajankohtaista

 

17.6.2016 Kanta-asiakasarvonta jälleen suoritettu, onnea Päivi!

Kanta-asiakasarvonnassa 100 € arvoisen Superlahjakortin voitti Päivi H. Savonlinnasta. Onnea Päivi!

Kanta-asiakasarvonta jää nyt pienelle kesätauolle, mutta palaamme arvontoihin jälleen elokuussa. Seurailkaahan elokuussa taas sähköpostia ja Omia sivujanne! Tähän mennessä olemme arponeet muun muassa Sonyn 48″ television, kesäbonuksena riihikuivaa rahaa, lahjakortteja ja rannekkeet huvipuistoon!Elokuussakin siis luvassa jotain mahtavaa piristystä loman jälkeiseen elämään!

Hauskaa kesää kaikille asiakkaillemme!

3.6.2016 Kanta-asiakasarvonta jälleen suoritettu, onnea Sari!

Kanta-asiakasarvonnassa kuunvaihteen superarvonnan voitti Sari V. Suuret onnittelut Sarille!

Toukokuussa lanseeratussa kanta-asiakasarvonnassa voittona oli tällä kertaa 500 € arvoinen lahjakortti Keskon tai S-ryhmän liikkeisiin. Voittaja sai itse valita kumman ketjun valitsee.

Aikaisemmin arvonnassa on lähetetty maailmalle Sonyn 48″ televisio, kesäbonuksena pyöreät 100 € sekä leffalippuja. Ja huikeita palkintoja on jatkossakin luvassa! Järjestämmme lähes viikottain kanta-asiakkaillemme arvontoja, joihin pääset osallistumaan Omien sivujesi kautta. Maanantaina kannattaa kurkistella Omille sivuille heti klo 11.00 jälkeen! Tai tarkistaa sähköposti, sillä uusista arvonnoista ilmoitamme aina sähköpostilla!

30.5.2016 Asiakaspalvelumme siirtyy kesäaikaan

Asiakaspalvelumme siirtyy 30.5. alkavalla viikolla kesäaikaan. Palvelemme jatkossa:
arkisin klo 8.00-20.00
lauantaisin klo 10.00-15.00
sunnuntaisin asiakaspalvelumme on suljettu.

Lainapalvelumme palvelee kesälläkin 24h vuorokaudessa joka päivä!

21.12.2015 Joulun aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee teitä joulunaikaan seuraavasti:

aatonaattona 23.12. 8.00-18.00
24.-26.12. asiakaspalvelumme on suljettu
sunnuntaina 27.12. klo 12.00-18.00

Joulun jälkeen:
Välipäivinä palvelmme normaalisti klo 8.00-22.00
uudenvuodenaattona 31.12. palvelemme klo 8.00-13.00
uudenvuodenpäivänä 1.1. asiakaspalvelumme on suljettu

Lainapalvelumme palvelee teitä edelleen 24h vuorokaudessa myös pyhien aikana!

Seuraa meitä!

Voit seurata meitä Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/limiitti.fi. Facebook toimii hyvänä kanavana asiakkaidemme tavoittamisessa. Tiedotamme Facebook-sivuillamme palveluitamme koskevista uudistuksista ja muutoksista sekä erilaisista kampanjoista ja kilpailuista. Tykkää meistä ja pääset mukaan!

facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.