limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Lainaa vertaamalla korkoja

Ennen lainan ottamista on syytä varata pieni hetki lainavertailuun. Rahoitusmarkkinoilla on useita eri toimijoita ja näin ollen myös useita eri hintoja. Lainan lopullisiin kustannuksiin ja sen hallintaan vaikuttaa lopulta moni tekijä. Lainanmyöntäjän tiedoista kannattaa tarkistaa kuukausikorko, vuosikorko ja todellinen vuosikorko. Esimerkiksi todelliseen vuosikorkoon jokaisen toimijan tulisi laskea kaikki lainaan liittyvät kulut. Näin ei kuitenkaan aina ole ja se paljastuu lainanmyöntäjien korkoja vertailemalla.

Tarkista myös millaisia kuukausieriä lainanmyöntäjä velvoittaa asiakkaansa maksamaan. Kuukausierän suuruus voi yllättää, mikäli lainanmyöntäjä ei ole asettanut sille ylärajaa.

Alla olevasta taulukosta voit vertailla SaldoLimiitin sekä muutaman muun rahoitusmarkkinoilla toimivan palvelun kuluja, vuosikorkoja sekä kuukausieriä:

Lainanmyöntäjä Nostoprovisio Vuotuinen nimelliskorko Kk-erä alkaen Todellinen vuosikorko
SaldoLimiitti - 19,9 % 49 € 29,6 %
Ferratum 7,5 % 103,42 % 100 € 216,20 %
Suomilimiitti 15 % 106,80 % 50 € 134,02 %
Lainasto -Joustoluotto 14 % 60 % 50 € 135,62 %
Suomen tililuotto 15 % 106,80% 100 € 119,67%

*Lainojen hintavertailu perustuu eri luotonantajien internet-sivuilla ilmoittamiin hintoihin ja kokonaiskustannuksiin sekä verkkosivuilla julkaistuihin lainaehtoihin. Tarkistettu 2.2.2017. SaldoLimiitin tiedot laskettu perusasiakkaan 2000€ lainahinnaston mukaisesti.

Maksa vain siitä mitä lainaat

Pidä silmällä lainanmyöntäjän ilmoittamia kuluja. Lainan kulut saattavat sisältää sellaisia piilokuluja, joita luotonantaja ei selvästi tuo ilmi sivuillaan. Mitä enemmän joudut etsimään tietoja, sitä enemmän kannattaa miettiä, onko lainanmyöntäjä juuri sinulle oikea.

SaldoLimiittiin ei sen sijaan sisälly piilokuluja, vaan maksat vain siitä mitä nostat. Kuukausieräkään ei pääse koskaan yllättämään sinua, sillä olemme asettaneet sille ylärajan, jota suurempaa summaa emme velvoita maksamaan. Sen sijaan voit aina maksaa vaadittua suuremman erän ja lyhentää lainaasi nopeammin.

Valitse luotettava laina - SaldoLimiitti

Hae lainaa

01

Valitse lainasumma

Valitse ensimmäiseksi nostoksesi se lainasumma, jonka tarvitset nyt.

02

Täytä lainahakemus

Lainahakemus on ilmainen ja sen täyttämiseen tarvitset vain hetken aikaa sekä pankkitunnuksesi. Palkka- ja tulotositteita sinun ei tarvitse meille lähettää.

03

Rahat heti tilillesi

Lainapäätöksen saat viipymättä ja ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi heti (klo 7 - 23 välisenä aikana)! Jatkossa voit tehdä uusia nostoja tekstiviestillä tari verkossa milloin vain.