limiitti-perhe.jpg

Kuukausierän puolittaminen

Puolita kuukausieräsi 3 kuukaudeksi, kulu vain 20 €

Onko tiedossa suurempia investointeja tai haluatko korvamerkitä käyttövarasi hetkeksi muuhun kuin lainanmaksuun? Varsinkin lomakautena on mukava elellä hiukan leveämmin ja palata arkisiin rutiineihin vasta lomailujen päätteeksi. Näissä tilanteissa voit hakea lisäpalveluistamme kuukausierän puolittamista, jolloin maksat kolmen kuukauden ajan vain puolta normaalista lyhennyserästäsi. Jos siis normaalisti maksat 150 € kuukaudessa, voit maksaa esimerkiksi lomakauden ajan vain 75 € kuukaudessa.

MySaldosta voit tarkistaa lisäpalvelut, joita voimme tarjota sinulle ja tarvittaessa aktivoida haluamasi palvelun. Sieltä löydät myös kuukausierän puolittamisen. Kuukausierän puolittamista voit hakea vaikka laskusi olisi jo erääntynyt tai vaikka olisit saanut jo huomautuslaskun tai irtisanomisilmoituksen. Joitakin ehtoja kuukausierän puolittamiseen kuitenkin liittyy. Jos olet juuri käyttänyt lyhennysvapaan tai maksuvapaan kuukauden, ei kuukausierä voi heti puolittaa.

Lisää voit tiedustella asiakaspalvelustamme, joka auttaa sinua mielellään kaikissa lainan ja palveluidemme käyttöä koskevissa kysymyksissä.. Tavoitat meidän numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@limiitti.fi.

account_circle Kirjaudu MySaldoon