limiitti-hero-helsinki.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Jopa 1000 € ilman nostokulua

Tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen 100 - 1000 € noston ilman nostokulua. Säästät rahaa ja saat samalla käyttöösi joustavan lainan, jolta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaisissa erissä.

Kun ensimmäinen nostosi on korkeintaan 1000 €, hyödynnät tarjouksemme. Uusia nostoja voit tehdä vaikka välittömästi, kun ensimmäinen nosto on siirretty tilillesi. Lainaa hakiessasi voit saada jopa 2000 € luottorajan vapaasti käyttöösi.

Saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen!

Hae lainaa

01

Ensimmäinen 1000 €

Uutena asiakkaana käytä hyödyksesi mahtava tarjouksemme: tarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen 1000 € noston ilman nostokulua.

02

Täytä lainahakemus

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja täytä lainahakemus vaikka heti. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi ja pienen hetken aikaa!

03

Rahat tilille

Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen päätteeksi. Rahat saat tilillesi heti saatuasi myönteisen lainapäätöksen, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana.