Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Kuluton ensilaina 1000 € uusille asiakkaillemme!

Tartu tarjoukseemme ja tutustu meihin edullisen ensinostotarjouksemme avulla!

Kyllä vain, nyt kannattaa avata Limiitti-laina ja hyödyntää uuden asiakkaan etusi! Tarjoamme mahdollisuuden tutustua lainapalveluumme turvallisesti ja riskittömästi tarjoamalla sinulle ensimmäisen rahanostosi 1000 € saakka ilman nostokulua. Jos olet tyytyväinen palveluumme, voit tehdä jatkossa nostoja aina oman tarpeesi mukaan, sillä Limiitti on jatkuva laina ja aina käytettävissäsi. Saat peruuttaa lainasopimuksesi 14 päivän kuluessa, mutta muista että Limiitti ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja, mikäli lainasaldosi on 0,00 €. Limiitti toimii vararahastonasi niin arjessa kuin juhlassa!

Lainapalvelumme palvelee 24 h vuorokaudessa, joten hakemuksen voit täyttää juuri silloin kuin sinulle sopii. Ja ensimmäisen nostosi saat tilillesi halutessasi vaikka heti lainapäätöksen yhteydessä. Uusi nostoja voit tehdä koska vain, missä vain kun ensimmäinen nosto on maksettu tilillesi. Uudet nostot teet MySaldossa tai tekstiviestillä!

Hae Limiittiä vaikka heti!

Saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen!

Hae lainaa

01

Ensimmäinen 1000 €

Uutena asiakkaana käytä hyödyksesi mahtava tarjouksemme! Tarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen 1000 € noston ilman nostokulua!

02

Täytä lainahakemus

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja täytä lainahakemus vaikka heti! Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi ja pienen hetken aikaa!

03

Rahat tilille

Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen päätteeksi. Rahat saat tilillesi vaikka heti saatuasi myönteisen lainapäätöksen!

Anna meidän auttaa

Tarvitsetko apua lainahakemuksen täyttämisessä? Haluatko lisätietoja palvelustamme? Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä

Avoinna

  • ark8–20
  • la10–18
  • su10–18