Joustolasku

Limiitti.fi on jatkuvaluonteinen laina, ei pika- tai pienlaina. Sinulle voidaan myöntää 2000€ tai 3000€ laina, mutta sinun ei tarvitse nostaa tuota koko summaa tilillesi välittömästi lainaa hakiessasi. Päätä siis ennen hakemuksen tekemistä, kuinka paljon tarvitset nyt. Kun tarvitset lisää lainaa, voit tehdä uuden noston. Uutena asiakkaana ensimmäisestä 100-500€ kertanostostasi ei veloiteta nostokulua. Kun olet saanut myönteisen päätöksen, voit tehdä nostoja tekstiviestillä tai verkkopalvelumme Omien sivujen kautta. Alta löydät ohjeet sekä lainan hakemiseen että nostoihin.

 
Joustolaskupalvelun avulla voit vapauttaa pankkitilisi muuhun käyttöön! Joustolasku on uusi palvelumme, jota voidaan tarjota tapauskohtaisesti asiakkaille Limiitti.fi-lainalimiitin sijaan. Lainan nostot omalle tilille eivät Joustolaskupalvelussa onnistu, vaan se on nimensä mukaisesti varattu laskujen maksua varten. Mutta kun maksat laskusi Joustolaskun kautta, ei laina ole välttämättä tarpeellinen, sillä voit varata laskua varten merkityn rahan muuhun tarkoitukseen! Joustolaskua voit käyttää myös osana Limiitti.fi-lainaasi.

Joustolasku-asiakkaana sinulle myönnetääm 500€ arvoinen laskunmaksu tili. Joustolasku tarkoittaa ettei sinun tarvitse tehdä rahasiirtoja tililtä toiselle ja siirtyä sitten verkkopankkiisi laskun maksua varten, vaan voit syöttää laskun maksutiedot suoraan Omien sivujesi kautta palveluumme. Kun maksu on hyväksytty, syntyy Joustolasku-tilillesi vastaava katevaraus ja maksuvarasi pysyy aina ajantasalla.

Joustolaskun kautta tehtyjen maksujen takaisinmaksu on joustavaa! Kuukausierä on 20% määrä tehtyjen maksujen kokonaismäärästä kuluineen, kuitenkin minimissään 100 euroa ja maksimissaan vain 150 euroa. Jos sinulla on Limiitti.fi-laina, laskutetaan Joustolaskun kautta tehdyt maksut nostojen yhteydessä.

Voit käyttää Joustolaskua aina tarpeesi mukaan ja niin usein kun haluat oman maksuvarasi puitteissa. Täytä hakemus vaikka heti ja voit saada enemmän käyttörahaa pankkitilillesi Joustolaskun avulla! Ensimmäiset laskut voit siirtää maksuun heti myönteisen päätöksen saatuasi!

Joustolasku toimii näin:

1. Limiitti.fi-lainapalvelun kautta sinulle voidaan myöntää joko 2000€ tai 3000€ laina tai 500€ arvoinen Joustolaskupalvelu. Molempia voit käyttää laskujen maksuun, Joustolaskupalvelun kautta voit ainoastaan maksaa laskuja, rahanostot eivät onnistu.

2. Kun saat myönteisen lainapäätöksen tai päätöksen Joustolaskun myöntämisestä, kirjaudu Omille sivuillesi. Kirjautuminen onnistuu henkilötunnuksella ja PIN-koodillasi tai verkkopankkitunnuksilla.

3. Siirry Omilla sivuillasi kohtaan Joustolasku ja varaa kätesi ulottuville lasku, jonka haluat maksaa. Järjestelmä ohjaa sinua laskun maksussa yksityiskohtaisesti.

4. Varaudu siihen, että sinua pyydetään lähettämään laskustasi kopio. Tähän et tarvitse skanneria tai faksiakaan, vaan voit yksinkertaisesti ottaa puhelimellasi laskusta kuvan ja lähettää sen meille sähköpostina.

Tilinhoitomaksu:
4,90 euroa / kuukausi
Nostokulu:
15% / laskun summa
Joustolasku pikamaksu:
4,90 euroa
Luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus:
0,00 euroa
Seuraavat min. 35,00€ tai 70€/tunti/todistus
Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen :
15,00 euroa
Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä min. 35€ tai 70€/tunti:
35,00€
Min. 35€ tai 70€/tunti
Liikasuorituksen palauttaminen:
10,00 euroa
Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen:
10,00 euroa
Todellinen vuosikorko / Kuukausikorko:
191,91% / 7,5% per kk

PALJONKO HALUAT NOSTAA LUOTOLTASI?


100€
2000€
TAI

KERTAMAKSU

92€


  • Korko 0%
  • Nostokulu 300
  • Maksat vain siitä mitä nostat
  • Maksuaikaa jopa 45 päivää
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
TAI

ERÄMAKSU

92€ /kk


  • Korko 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka
  • Nostokulu 300
  • Jatkuva luotto
  • Selkeät ja edulliset kuukausierät, 2000 € lainalimiitin erä aina 50-250 €
  • Ensimmäinen eräpäivä 28.2.2017
facebook twitter
instagram youtube
Limiitti.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 3.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 60 %. Todellinen vuosikorko 3000,00€ lainalle on 97,81 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 4258,50 €. Luoton maksimimaksuaika on 30 kk.