20170426.jpg

Limiitti on uudistunut!

| 26.04.2017 00:00

Limiitin uudet sivut on nyt avattu ja sivu-uudistuksen kunniaksi käynnissä on myös pika-arvonta! Sivut toimivat nyt entistä nopeammin ja kätevämmin myös mobiililaitteilla kuin muillakin päätelaitteilla. Kaikkien meillä nyt asioivien kesken arvomme perjantaina 28.4. klo 8.00 jälkeen 2 kappaletta 200 € arvoisia Superlahjakortteja!

Uudistuksemme tavoitteena oli niin tekninen uusiutuminen kuin tiedon lisääminen sivuilla. Löydät nyt paremmin ja ennen kaikkea enemmän tietoa lainatuotteistamme ja muista palveluistamme. Esimerkiksi jokainen lisäpalvelumme (maksuvapaa, lyhennysvapaa, eräpäivän siirto jne) on nyt selitetty omalla sivullaan.

Teknisen uudistuksen tavoitteena on ollut helppokäyttöisyys mobiilimaailmassa. Yhä harvempi käyttää raskaita pöytäkoneita tai edes läppäriä asiointiin. Kännykkä sen sijaan kulkee aina matkassa ja palvelun on oltava mobiiliin sopiva. Suurin osa meistä haluaa muutamalla klikkauksella tavoittaa tarvitsemansa palvelun ja avainsanana on nopeus! Mitä nopeammin sivut pärähtävät ruudulle, sen parempi palvelu. Tähän mekin olemme pyrkineet.

Ja toki kevät on muutenkin hyvää aikaa uudistautua. Sivut ovat nyt paitsi nopeammat, myös kevyemmät ja raikkaammat. Ainakin Limiitin poppoon mielestä! Lainapalvelumme palvelee teitä kaikkia asiakkaitamme tai teitä kaikkia meistä kiinnostuneita edelleen luotettavasti vuoden jokaisena päivänä 24/7, kuten olemme tehneet tähänkin saakka. Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kehitysehdotuksia. Voit lähettää meille viestiä sähköpostilla asiakaspalvelu@limiitti.fi tai voit käyttää UKK-sivulta löytyvää palautelomakettamme.

Blogi jatkaa samalla linjalla kuin tähän asti, eli pohdimme ajankohtaisia asioita ja uutisia, säästämistä ja rahoitusmarkkinoita, laina-asioita ja maksukäyttäytymistä. Ideoitakin saa aina antaa, tutkimme mielellämme alaa koskevia asioita!

Oikein hyvää alkavaa kevättä sekä nurkan takana jo kurkkivaa vappua!

Limiitin poppoo

library_books Arkisto

  Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin
  Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin Toimitus | 26.06.2017
  Kesäloman budjetti kokoon
  Kesäloman budjetti kokoon Toimitus | 07.06.2017
  Lahjavinkki valmistuvalle ja ylioppilaalle
  Lahjavinkki valmistuvalle ja ylioppilaalle Toimitus | 01.06.2017
  Äitienpäivä on sunnuntaina, vaan mitä äidille lahjaksi?
  Äitienpäivä on sunnuntaina, vaan mitä äidille lahjaksi? Toimitus | 08.05.2017
  Limiitti on uudistunut!
  Limiitti on uudistunut! Toimitus | 26.04.2017
  Vielä ehdit suunnitella pääsiäisen menoja
  Vielä ehdit suunnitella pääsiäisen menoja Toimitus | 03.04.2017
  Asiakkaiden avulla kohti parempaa lainapalvelua
  Asiakkaiden avulla kohti parempaa lainapalvelua Toimitus | 03.03.2017
  Hyvä kiertoon yhteisöveron kautta
  Hyvä kiertoon yhteisöveron kautta Toimitus | 10.02.2017
  Uuden vuoden säästöt
  Uuden vuoden säästöt Toimitus | 30.12.2016
  Veronpalautukset suomalaisiin tuotteisiin
  Veronpalautukset suomalaisiin tuotteisiin Toimitus | 29.11.2016
Arkisto