20170303.jpg

Asiakkaiden avulla kohti parempaa lainapalvelua

| 03.03.2017 10:57

Me voimme norsunluutornissamme kehitellä monimutkaisen ja teknisesti upean lainapalvelun, joka tyydyttää meitä laina- ja rahoitusalan ammattilaisia koukeroillaan. Mutta kauniin rakennelman on myös kestettävä asiakkaidemme käyttöä, ja sen on oltava ennen kaikkea asiakasystävällinen. Rahoitusalalla kun on voimaskas kilpailu ja laina-markkinoilta löytyy toimijoita pilvin pimein.

Hyvän palvelun tekee vahva yhteistyö, johon osallistuvat tuotekehittely, asiakaspalvelu sekä itse asiakkaat. Näin se vain on. Olemmekin pyrkineet kehittämään lainapalveluamme ja lainatuotteitamme entistä paremmiksi ja asiakasystävällisemmiksi tekemällä tiiviisti yhteistyötä juuri teidän asiakkaidemme kanssa. Tästä syystä sähköpostilaatikkoonne kilahtelee silloin tällöin asiakaskyselyitä. Nämä kyselyt ovat meille arvokkaita tietolähteitä ja olemme jo saatujen vastausten pohjalta pystyneet uudistamaan lainapalveluamme ja tarjoamaan joustavampaa lainaa sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme. Tulemme jatkossakin lainaamaan ajatuksianne ja tekemään kyselyitä, joihin toivomme teidän edelleen vastailevan aktiivisesti.

Olette myös varmasti huomanneet, että käyttäessänne lainatuotteitamme tai lainahakemusta täyttäessä saattaa toimituksen päätteeksi ilmestyä ruutuun vielä kyselylomake. Tämä myös on meille täällä palvelun toisessa päässä merkittävä apu ja hyvä työkalu. Vastaamalla kysymyksiin ja jättämällä meille palautetta pääsette mahdollisesti suoraan vaikuttamaan palvelun käyttökokemukseen. Meille jokin täysin selkeältä vaikuttava seikka voi varsinaiselle käyttäjälle ja asiakkaalle ollakin hyvin epäselvä ja epämääräinen. Joten kun käytätte palveluitamme ja huomaatte jonkin seikan, jonka voisi tehdä vieläkin paremmin, älkää epäröikö ottaa yhteyttä ja antaa palautetta meille!

Olette varmasti huomanneet että Limiittiä on uudistettu, hinnoittelua on muutettu ja lisäpalvelut on tuotu yhä useamman asiakkaamme ulottuville. Muun muassa näillä toimenpiteillä olemme toivottavasti onnistuneet tekemään lainapalvelustamme taas hiukkasen parempaa ja asiakasystävällisempää. Uusia mullistuksia on luvassa pitkin kevättä, myös jotain jännittävää somen ja kisajuttujen suunnalla. Pysykään kuulolla ja käykää ihmeessä seurailemassa Limiittiä Facebookissa ja Instagramissa. Missä tahansa somekanavassa voi tapahtua…

Ihanaa kevään odotusta!

Toivottaa Limiitin toimiston väki

library_books Arkisto

  Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin
  Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin Toimitus | 26.06.2017
  Kesäloman budjetti kokoon
  Kesäloman budjetti kokoon Toimitus | 07.06.2017
  Lahjavinkki valmistuvalle ja ylioppilaalle
  Lahjavinkki valmistuvalle ja ylioppilaalle Toimitus | 01.06.2017
  Äitienpäivä on sunnuntaina, vaan mitä äidille lahjaksi?
  Äitienpäivä on sunnuntaina, vaan mitä äidille lahjaksi? Toimitus | 08.05.2017
  Limiitti on uudistunut!
  Limiitti on uudistunut! Toimitus | 26.04.2017
  Vielä ehdit suunnitella pääsiäisen menoja
  Vielä ehdit suunnitella pääsiäisen menoja Toimitus | 03.04.2017
  Asiakkaiden avulla kohti parempaa lainapalvelua
  Asiakkaiden avulla kohti parempaa lainapalvelua Toimitus | 03.03.2017
  Hyvä kiertoon yhteisöveron kautta
  Hyvä kiertoon yhteisöveron kautta Toimitus | 10.02.2017
  Uuden vuoden säästöt
  Uuden vuoden säästöt Toimitus | 30.12.2016
  Veronpalautukset suomalaisiin tuotteisiin
  Veronpalautukset suomalaisiin tuotteisiin Toimitus | 29.11.2016
Arkisto