limiitti-hero-blog.jpg

Blog

Nordea on jälleen tutkinut suomalaisten kesälomabudjetteja ja vihdoin on päästy tilanteeseen, jossa kesälomaan varattu budjetti on lähtenyt hienoiseen kasvuun. Kolmen viime vuoden laskusuhdanne on siis katkennut ja talouden koheneminen alkaa näkyä myös kotitalouksien kulutuksessa. Huippuvuosien kulutuksesta jäädään silti 13 % verran eli aivan vuosien 2006 ja 2009 lukuihin ei päästä.
Lue lisää

Kesäloman budjetti kokoon

Toimitus | 07.06.2017

Tulihan se kesä sieltä vihdoin. Kesäkuun ensimmäistä kokonaista viikkoa viedään ja koululaiset ovat kirmanneet laitumille. Monissa perheissä lasketaan kesäloman budjettia ja mietitään kukkarolle sopivia lomakohteita. Vaikka kotimaan talous on jo pidemmän ajan näyttänyt kohentumisen merkkejä, ei tämä ole vielä näkynyt ainakaan kotitalouksien lomasuunnitelmissa. Suomalaiset lomailijat ovat nipistäneet lomaan satsattavaa budjettiaan vuosi vuodelta pienemmäksi.
Lue lisää
Kelien puolesta mennään alkukevättä, mutta kalenteri näyttää kesäkuun 1. päivää. Se tarkoittaa sitä, että koulut päättyvät ja uuden karheat ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet nuoret kirmaavat kohta kesälaitumille. Suuri urakka on takana, upea tulevaisuus edessä. Onnea kovasti teille kaikille!
Lue lisää
Ihanat naiset, ihanat äidit, mummot, mammat ja äitihahmot ovat tulevana sunnuntaina juhlien keskipisteenä! Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan nimittäin äitienpäivää. Mutta miten sitä taas osaisi muistaa äitiä? Blogista löydät muutamat äitienpäivävinkit, pari äitienpäivämenua ja palan historiaa.
Lue lisää

Limiitti on uudistunut!

Toimitus | 26.04.2017

Limiitin uudet sivut on nyt avattu ja sivu-uudistuksen kunniaksi käynnissä on myös pika-arvonta! Sivut toimivat nyt entistä nopeammin ja kätevämmin myös mobiililaitteilla kuin muillakin päätelaitteilla. Kaikkien meillä nyt asioivien kesken arvomme perjantaina 28.4. klo 8.00 jälkeen 2 kappaletta 200 € arvoisia Superlahjakortteja!
Lue lisää
Viime vuonna tähän aikaan pääsiäinen oli jo ohi, nyt se onneksi siintää tuolla viikon päässä. Edessä on siis mukava pitkä viikonloppu! Pääsiäinen vaikuttaa aukioloaikoihin myös täällä Limiitin toimistolla, eli asiakaspalvelumme lähtee pääsiäisen viettoon kiirastorstaina 13.4. jo kello 13. Pääsiäislauantaina asiakaspalvelumme palvelee normaalisti, mutta pääsiäissunnuntain ja maanantain lomailemme jälleen. Lainapalvelumme palvelee normaalisti kuten aina!
Lue lisää
Me voimme norsunluutornissamme kehitellä monimutkaisen ja teknisesti upean lainapalvelun, joka tyydyttää meitä laina- ja rahoitusalan ammattilaisia koukeroillaan. Mutta kauniin rakennelman on myös kestettävä asiakkaidemme käyttöä, ja sen on oltava ennen kaikkea asiakasystävällinen. Rahoitusalalla kun on voimaskas kilpailu ja laina-markkinoilta löytyy toimijoita pilvin pimein.
Lue lisää
Suomessa yhteisöveroa eli yhteisön tuloveroa maksetaan tehdystä tuloksesta. Muun muassa osakeyhtiöt, joihin myös yrityksemme Tact Finance Oyj kuuluu, kuuluvat ryhmään, joka yhteisöveroa maksaa. Verokanta yhteisöverossa on jo vuodesta 2014 ollut 20 prosenttia ja vero lasketaan siitä tulosta, josta on vähennetty vähennyskelpoiset menot.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 chevron_right