Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

01

Valitse lainasumma

Valitse lainasumma, jonka tarvitset juuri nyt ja saat lainaa heti. Limiitti on jatkuva pikalaina, jolta voit tehdä uusia nostoja aina tarpeesi mukaan.

Tarjous uusille asiakkaillemme: ensimmäinen nostosi 1000 € saakka ilman nostokulua!

Lue lisää

02

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja hae lainaa täytämällä hakemus. Saat lainapäätöksen 500 € tai 2000 € luottorajasta heti.

Saat aina lainallesi ja kulutusluotollesi henkilökohtaisen ja edullisen hinnoittelun!

Hae lainaa

03

Saat rahat tilillesi

Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti. Voit myös ajastaa nostosi maksettavaksi 6 h tai 48 h kuluessa.

Jatkossa voi tehdä nostoja tarpeesi mukaan kännykällä tai MySaldossa. Sinä päätät!

Hae lainaa

1000 € ilman kulua

Tartu tarjoukseemme! Uutena asiakkaanamme saat ensimmäisen 1000 € nostosi ilman nostokulua.

Lue lisää

Edullisin tarjous

Saat meiltä aina edullisen henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Muista vertailla lainahintoja!

Vertaile hintoja

Kattavat lisäpalvelut

Tarvitsetko maksuvapaan kuukauden tai muutoksen eräpäivääsi? Tarjoamme kattavat lisäpalvelut asiakkaillemme!

Lisäpalvelut

Palvelemme 24/7

Tee nostoja kännykällä tai MySaldossa missä ja milloin vain, sillä palvelemme 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Lue lisää

Lainaa suomalaiseen arkeen - Limiitti.fi

Hae lainaa

Anna meidän auttaa

headset

Iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua joka päivä kaikissa lainaasi tai laskutustasi koskevissa kysymyksissä. Meiltä saat palvelua tarvittaessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä

Avoinna

  • ark7-21
  • la10–18
  • su10–18

Ongelmia lainanhaussa? Anna meidän auttaa.

Ajankohtaista

event

S-Pankin tilisiirroissa ongelmia

event January 29th at 8:20am

S-Pankin tileille tehtävissä tilisiirroissa on tällä hetkellä valitettavasti pahoja viiveitä. Pyrimme selvittämään asiaa ja saamaan tehdyt nostot tileille mahdollisimman nopeasti alkuviikon kuluessa. Mikäli sinulla on viiveistä kysyttävää tai haluat muuttaa nostosi aikataulua, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme viiveistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Muiden kuin S-Pankin tileille nostot toimivat täysin normaalisti.

Arkisto

Suomalainen laina suomalaiseen arkeen

Uusille asiakkaille ensimmäinen 1000 € ilman nostokulua!

Sinä täysi-ikäinen taloutesi moitteetomasti hoitanut suomalainen! Oli rahan tarpeesi suuri tai pieni, hetkellinen tai jatkuva, saat avun meiltä hakemalla Limiitti-lainaa.

Limiitti tarjoaa lainaa juuri sinulle sopivalla hinnalla, sillä meiltä saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen. Hintamme ovat varsin kohtuulliset, sillä kuukausikorko lainallemme on alkaen vain 1,99 %.

Saat meiltä tarjouksen 500 € tai 2000 € luottorajasta, jolta voit tehdä nostoja aina oman tarpeesi mukaan juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat. Nosta kerralla 100 €, 300 € tai vaikka koko sinulle myönnetty laina, sinä päätät. Halutessasi saat lainaa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi.

Hyödynnä tarjouksemme uusille asiakkaille: saat meiltä ensimmäisen 100 - 1000 € nostosi ilman nostokulua! Lue lisää kuluttomasta ensinostosta.

Täytä hakemus nyt ja saat jatkuvan lainan, jota käytät näppärästi kuin luottokorttia ja jonka takaisinmaksu onnistuu helposti hallittavissa kuukausierissä. Voit jaksottaa suuremmatkin nostot pidemmälle maksuajalle ja helposti hoidettaville kuukausierille maksamalla lainasi osamaksulla.

Ja mikäli et käytä Limiitti-lainaasi, et maksa lainastasi mitään kuluja. Kun lainaa tai sen kuluja ei ole avoinna, ei laskujakaan tule, Meillä maksat vain siitä mitä käytät. Reilua vai mitä?

Kuukausierien summat riippuvat sinusta. Mitä pienempi lainasi on, sitä pienemmät ovat myös eräsi. Lainasi kuukausierä on 15 % lainan kokonaismäärästä. Tyyppillisen Limiitti-lainan erät asettuvat 50 – 150 € välille, sillä olemme asettaneet erille minimi- ja maksimimäärät. Tämä helpottaa takaisinmaksua eikä kuukausierä pääse koskaan yllättämään sinua.

Voit aina myös maksaa kuukausierääsi suuremman määrän tai vaikka koko lainasi kerralla, sinä päätät. Lue lisää edullisesta kuukausierästä.

Kaffepaussi

Uusin blogikirjoitus

Kesäloman budjetti kasvoi vihdoin

Nordea on jälleen tutkinut suomalaisten kesälomabudjetteja ja vihdoin on päästy tilanteeseen, jossa kesälomaan varattu budjetti on lähtenyt hienoiseen kasvuun. Kolmen viime vuoden laskusuhdanne on siis katkennut ja talouden koheneminen alkaa näkyä myös kotitalouksien kulutuksessa. Huippuvuosien kulutuksesta jäädään silti 13 % verran eli aivan vuosien 2006 ja 2009 lukuihin ei päästä.

Lue lisää